preco chce kazdy chaln iba sex?? tak napr. pisala som si z takym jednym a on take ze ci sa nechcem stetnut ze by sme sa mohli urobit a take howadiny.. a potom som mu napisala ze ja som kurwa neni ze jebem z kazdym ze to skor taka jedna co poznam a on ze t
suhlasim na nete je to jednoducho tak ze nikto nevie kto je kto a kazdy moze pisat co len chce.. ale myslim si ze sex urcite chce aj ked by sa to v realite neodvazil riesit.. hmmm alebo neviem.. a mozno by si si mala pisat s trochu starsim ako 14..
Minule som šla vlakom domov (cca týžden dozadu z Nitry) a v Topoľčanoch nastúpil taký muž (cca do tých 50 mohol mať). Ja mám inak 23 (inak tipujú mi skôr 18). A nebola som nijak výstredne oblečená, tielko okolo krku (nic nevykukalo), trištvrťáky, mp3 v ušiach a lúštila som si krížovky.
A keď som si začala baliť veci, tak mi hovorí. "Vystupuješ v Partizánskom?".
Reku "nie, už budem vystupovať". A on zas, "ale vystúp v Partizánskom", a ja reku, nie, už budem doma. a zase si dačo mrmlal, až som sa musela nakloniť, lebo len šušlal. Som zacítila, že pekne z neho ťahal chlast.
A zas mi hovorí, že "tak vystúp v Bieliciach"
a ja mu zas trpezlivo vysvetľujem, že vystupujem už. (už aj kabelku na plece som si dala).
Nechcela som zvyšovať hlas na neho, lebo bol plný vlak ľudí poobede.
A tak mi hovorí, že aj on vystúpi v Chynoranoch.
A ja mu na to "ale ja s vami nikam nepôjdem", tak som vstala a šla vystúpiť.
Ako ani sa neobliekam vyzývavo, ani také pohľady po starkých nehádžem a neviem, čo si myslel. Kokooooos, ako to sa mi prvýkrát stalo s takým úchylom.
dcérenka.......prečo práve všetci tebe píšu take veci? určite máš na pokeci fotky s našpulenou papulou a ešte volake kokotiny a potom sa čuduješ.....šak to je tvoja vina
nie kazdy je na sex.....ja osobne by som si dievca dovolil oslovit vo vlaku len v pripade, ze by som vyzeral ako orladno bloom
dnesna spolocnost je plna uchylov, taketo nieco by som ani neriesil a naozaj nehadz vsetkych do jedneho vreca pretoze na birdzi su aj uzivatelai co maju viac jak 19 a su panici takze nie vsetci sme nadrzane hovada....
Vasa smola spociva v tom, ze Vas pritahuje ti " nespravny" chlapi....slusni chlapci ostavaju na ocot
Poznám jedného chalana, ktorý sa to spíta aj zoči-voči, nielen cez klávesnicu! :d Ale nakoniec z neho vykukol fajn chalan, len úchylný... xD Boli sme spolužiaci... xD
Hmm.. mno.. ako keby chceli sex len chalani... a baby su co ?? obojpohlavnee ?? . .ze nechcu sex ?? xD .. alee... nie kazdy chalan chce len sex...je su aj iny.. ktory nie su teply a nechcu mat vztah zalozeny len na sexe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a po druhe, vacsina si hentake reci dovoluje len cez net, v reali by nevypotil jednu suvislu vetu podla mna
Minule som šla vlakom domov (cca týžden dozadu z Nitry) a v Topoľčanoch nastúpil taký muž (cca do tých 50 mohol mať). Ja mám inak 23 (inak tipujú mi skôr 18). A nebola som nijak výstredne oblečená, tielko okolo krku (nic nevykukalo), trištvrťáky, mp3 v ušiach a lúštila som si krížovky.
A keď som si začala baliť veci, tak mi hovorí. "Vystupuješ v Partizánskom?".
Reku "nie, už budem vystupovať". A on zas, "ale vystúp v Partizánskom", a ja reku, nie, už budem doma. a zase si dačo mrmlal, až som sa musela nakloniť, lebo len šušlal. Som zacítila, že pekne z neho ťahal chlast.
A zas mi hovorí, že "tak vystúp v Bieliciach"
a ja mu zas trpezlivo vysvetľujem, že vystupujem už. (už aj kabelku na plece som si dala).
Nechcela som zvyšovať hlas na neho, lebo bol plný vlak ľudí poobede.
A tak mi hovorí, že aj on vystúpi v Chynoranoch.
A ja mu na to "ale ja s vami nikam nepôjdem", tak som vstala a šla vystúpiť.
Ako ani sa neobliekam vyzývavo, ani také pohľady po starkých nehádžem a neviem, čo si myslel. Kokooooos, ako to sa mi prvýkrát stalo s takým úchylom.
Nehádž každého do jedného vreca.
dnesna spolocnost je plna uchylov, taketo nieco by som ani neriesil a naozaj nehadz vsetkych do jedneho vreca pretoze na birdzi su aj uzivatelai co maju viac jak 19 a su panici takze nie vsetci sme nadrzane hovada....
Vasa smola spociva v tom, ze Vas pritahuje ti " nespravny" chlapi....slusni chlapci ostavaju na ocot
Občas píšem ako posledná kurva a s istými ľuďmi vediem konverzácie zverejniteľné až po 22. hodine, ale druhá strana vždy vie, či to myslím vážne.
blbosť...