Juchuuu!... Chlapske spiknutie... myslim ze mame pravdu... sice nie su nadrzane stale ale ked su tak urcite viac ako my... a uplne suhlasim s Pip3rom (inak nazdaaar!) aj s tommyhot-doggom...
Cheekee niektore? Skor by som povedal vacsina.. Samozrejme su aj vinimky, ale povedzme si na rovinu, ktora baba sa pred chalanmi prizna ze sa prstuje? Vela ich urcite nie je..
No podla mna je to tak: mozno sú niektoré baby viac nadržané ako chalani, ale to by muselo byť v nejakom prípade... poväčšine je to práve naopak... chalani bývajú viac nadržaný ako baba...
1. niektorý chcú stále, ale nie stále môžu a iný môžu vždy, no nie vždy chcú...
2. správny muž myslí na sex každých 20 minút, ja som výnimka... niekedy ráno začnem a večer skončím...
3. je pravda, niektoré ženy sú horšie ako muži... ak takú máš, vyhral si...
4. ryšavky sú v priemere naj na orálny sex...
5. treba jebať a jebať a jebať, kým sa dá, potom budeme spomínať na to ako sme jebali a jebali a jebali...
6. nech ti padne na úžitok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nadrzany to ako co? ked je byk nadrzany tak sa uviaze a je kludny potom
ja sa z toho skor tesim
Takze je tazke povedat, ze kto je viacej nadrzany.....
a chlapi su povecsine viac nadrzany aspon zo zaciatku pretoze chlapom staci pohlad aby sa im postavil, za to baby irituju skor viac dotyky...
aspon tot moj nazor
ja som casto a lahko vzrusiva,no spozorovala som na sebe,ze väcsinou som cez kramy
Ale inak si mylsim ze bud sme nadrzani rovnako alebo teda skor chalani viacej...co som tak postrehla
1. niektorý chcú stále, ale nie stále môžu a iný môžu vždy, no nie vždy chcú...
2. správny muž myslí na sex každých 20 minút, ja som výnimka... niekedy ráno začnem a večer skončím...
3. je pravda, niektoré ženy sú horšie ako muži... ak takú máš, vyhral si...
4. ryšavky sú v priemere naj na orálny sex...
5. treba jebať a jebať a jebať, kým sa dá, potom budeme spomínať na to ako sme jebali a jebali a jebali...
6. nech ti padne na úžitok