nepochopim jednu vec a to nwm či sa vam to stalo no proste...prečo keď chcu chalani od baby sex tak použiju tu staru znamu vetu AK MA NAOZAJ LUBIS TAK MI TO DOKAZ....ale PRECO chcu taketo DOKAZOVANIIE???
to su chlai vedia vyuzit zenu lebo naozaj vedia vyciti ze ho lubi a spravi prenho setko proste nedavaj to tak najvo ze ho moc milujes tak si nebdue isty a nebude vediet co si setko moze dovolit a bude mat pocit ze ta este nedobil neziskal tvoje srdce ale zas to stymneprehanaj
podľa mňa tí z chalanov, ktorí toto používajú, to neberú tak, ako popisuješ - že chcú dôkaz alebo to berú ako dôkaz (možno až na toho jedného spomenutého) - proste to len používajú ako vydieraciu frázu.
@kasandra16 návod jak z časopisu.... inak nechápem, "nebude vediet co si setko moze dovolit"... ono láska je o tom? a ja som bola v tom, že je v tom skôr nejaký ten rešpekt a váženie si toho druhého než dovolovanie si...
bože môj =/ mne sa asi sníva ..nad tým sa ani nezamýšľaj ...toto ,keď povie chlapec ,tak nikdy /čítaj dobre to slovo NIKDY/ neľúbi ..keby ju úprimne ľúbil by jej inak "dokázal " tú lásku ,a nie takýmto spôsobom ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
lebo proste mna taketo veci strasne vedia poburit...plus este ten chalan co som o nom pisala ked dokoncil svoju "pracu" sa opytal: UZ MI VERIS??