Pretoze pekny neexistuje (aspon v mojich ociach) . . . moze mat dobry strih, moze byt dobre odety, obuty a p. , ale to je vsetko. Jednoducho co nieje tercom mojho zaujmu, to mi je fuka a 5.
@12 A nieste? sak vazne autor ma pravdu , preco ja mam byt oznaceny za blbeho teplosa keby som dal chalanovy pusu na lico a ked da baba babe tak je to akoze zlatee
@mm47 nie sme divne zober si to takto : dve dievcata sa stretnu a objimu sa. dvaja chlapci sa stretnu, podaju si ruky. uz tu je vidiet ta rozdielnost. a zvacsa sa dvaja muzi nevedia ani objat, preto, ked si daju pusu(aj ked iba na lice), je to nezvycajne...
mna skor zaujima ina vec: preco kazda zena na vetu "si pekna" zareaguje "nie, nie som". aj keby bola modelka, aj keby mala plny album fotiek pred zrkadlom, vzdy to povie. divne, nie?
mňa by skôr zaujímalo, prečo keď chalan babe povie že je dnes pekná, hneď si to berie ako istú "formu" sexuálneho návrhu... Ako keby sme vám, ženám, už ani vôbec nemohli polichotiť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a lebo chlapi su chlapi
(a podla mna neemotivne stvorenia)
zober si v angličtine máš 2 slová pre pekná/ý : pretty a handsome ... prečo asi ?
..a že sme divné... aj my si to hovoríme o vás
Vy nechapete nas , my vas tak jasne ze sa navzajom nazyvame divnymi
@malapohroma
neviem či som výnimka,ale niekedy sa aj ja s kamošmi objímam
tí čo si myslia hneď to či ono sú na hlavu pridrbaní.........filip