ja viem ze nie su vsetci taky, ale bohuzial vacsina ano, a je to krute, ze sa ti dobre ze do riti nepichnu kym nieco chcu, ale ked im to das vyjebu sa na teba.
@6 xD to iba náboženský fanatizmus, realita je realita. veď to pochopíš, keď budeš aj ty raz od niekoho niečo potrebovať. je to úplne normálne, že keď niečo potrebujem, a môže mi s tým niekto pomôcť, tak sa naňho s tým problémom obrátim. neviem, čo iné čakáš.
PS> A nemyslim si, ze je to preto, ze su ludia egoisti. Zijeme v spolocenstve a tak je celkom normalne, ze druhym pomahame, za co, samozrejme, ieco ocakavame aj my a naopak.Ani jeden jedinec by tu nemohol existovat bez toho, ze by nieco daval a nieco bral. To, ze Tebe sa zda, ze Ti iekto iba berie, je nespravny pohlad - pretoze URCITE je tiez clovek, ktoremu viac beries a menej davas Ty. A tamten prvy zas musi niekomu davat viac, ak Tebe berie viac.. Je to taka nejaka matematika, podla mna. Proste pre zachovanie rovnovahy, hoci sa to obcas mozno nezda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja viem ze nie su vsetci taky, ale bohuzial vacsina ano, a je to krute, ze sa ti dobre ze do riti nepichnu kym nieco chcu, ale ked im to das vyjebu sa na teba.
tomu som veril aj ja a ver mi ze sa to neoplati..uz 4 mesiace sa neviem zpamatat..
@landy je to preto lebo ludia su egoisti..vsetci chceme to najlepsie hlavne pre seba..