Je to sice chujovina ale aj tak to chcem vedet. Preco ma tak vela ludi v profile ako najoblubenejsiu krajinu Finsko. akoze nic proti finsku ale co tam ku*va takeho je ze tolko ludi to ma ako najkrajinu?!
@sitic to tak nejako vydalo a jazyk sa mi páči väčšimi ako švédčina/nórčina...
a to nie sú veršíky, to sú primitívne vety vraviace, že fínčina je pekný jazyk, i krajina je pekná, taktiež mnohí majú radi tamojšiu hudbu a že ten jazyk študujem
@mielikki napriek tomu je to zvlastne. chodim na birdz len kratko, profilov som si prezrel okolo 50 a z toho aby bola pätina "finomilov". to musela byt dobra nahoda, bo ja osobne tusim nepoznam nikoho kto ma Finsko ako najkrajinu
ale aké platy a navyše, zeber si ako minule bola reportáž o bezdomovcovi ktorý sa sťažovl že si svoju dennú dávku čuča (3-4 flaše) nebude môcť dovoliť lebo zdražia takže z takych 80e na mesiac bude vyše 200
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Myös Suomi on kaunis maa.
Ja paljon ihmistä tykkää suomen musiikista.
(Ja minä opiskelen sen kieli
alebo
a to nie sú veršíky, to sú primitívne vety vraviace, že fínčina je pekný jazyk, i krajina je pekná, taktiež mnohí majú radi tamojšiu hudbu a že ten jazyk študujem
a @1 , @3
jedného dňa sa tam presťahujem (alebo do inej Škandinávskej krajiny)
a hej, mám aj fínsky nick
ale tak sehr sympathis muzik... krásny jazyk , krásna krajina, dosť ekologicka, dobrý život. štandart a veľa alkoholu
(i keď, nebrať ohľady na mňa a bra´t do úvahy všeobecnú mienku, bol by to dlhší zoznam
veľa DRAHÉHO alkoholu
ale aké platy a navyše, zeber si ako minule bola reportáž o bezdomovcovi ktorý sa sťažovl že si svoju dennú dávku čuča (3-4 flaše) nebude môcť dovoliť lebo zdražia takže z takych 80e na mesiac bude vyše 200
tak hej, na ich platy je to v pohode... a beztak sa im nepáči a chodia do Estónska Ale zas, na ich spotrebu...
sa nečudujme
Tomu ver. Podla mňa všetky tieto Škandinávske krajiny stoja za to. Mňa osobne láka Island.
Aj keď to už asi nepatrí do Škandinávie