tá otázka mi príde trochu nezmyselná....veci sa proste dejú, dobré, aj zlé, dobrým, aj zlým ľuďom. to, že budeš "dobrý človek" má snáď povedať univerzu, aké náhody ti má posielať?
Ti ludia, ktorim sa nedari su dobri a ti ktorym sa dari byvaju obvykle zli , lebo uspech moc, peniaze .... to vsetko vie cloveka zmenit
Ja som byval hrozny smoliar a teraz ked sa mam super, citim ako sa mi pokryvuje charakter..... chcem ostat aky som bol ale nie je to vobec lahke lebo moznosti lakaju....... proste taka je ludska psychika
@hluzar hej nieco na tom bude, kto ma srdce nemoze byt taky uspesny, nedokaze ist cez mrtvoly a podobne..a ano peniaze a uspech cloveka velmi zmenia, to ti davam tiez za pravdu a je to skoda
@insanebutalive kedy som si aj ja toto myslela ,co ty ...ze Bozie mlyny melu pomaly ,ale isto ,no vidim ,ze to nie je ,zial ,az take pravdive svet je kruty a nespravodlivy ...a nikdy nebude spravodlivost
@natuska6262 ano, aj ja som mavala pochybnosti a nevylucujem ze ich nikdy mat nebudem. Tiez vidim co sa okolo mna deje. Hlavne pravidlo vsak zneje NEVZDAT SA!
@insanebutalive lahko sa ti povie "nevzdat sa " ,ked vidim ,aky je svet okolo mna ....niekedy si uz myslim ,ze najlepsie by bolo opustit zem a nikdy sa sem uz nevratit ,lebo toto tu nie je normalne ,co sa deje ...
tým, čo maju všetko, hýrili cely život, sa bude strašne zle zomierať, už len za to, že tu musia všetko nechať! slávu, peniaze a báť sa čo bude tam hore!
každí na to raz príde až nastane jeho chvíľa odchodu a už bude bohužial neskoro a preto robte všetko tak, aby ste odchádzali s úsmevom!
@milos111 pekne povedane a pravdivo veru tak, nic by sme nikomu nemali zavidiet aj preto,lebo nevieme ci nema (alebo nepreziva) nieco, co by sme s nim nikdy nemenili..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ti ludia, ktorim sa nedari su dobri a ti ktorym sa dari byvaju obvykle zli , lebo uspech moc, peniaze .... to vsetko vie cloveka zmenit
Ja som byval hrozny smoliar a teraz ked sa mam super, citim ako sa mi pokryvuje charakter..... chcem ostat aky som bol ale nie je to vobec lahke lebo moznosti lakaju....... proste taka je ludska psychika
každí na to raz príde až nastane jeho chvíľa odchodu a už bude bohužial neskoro a preto robte všetko tak, aby ste odchádzali s úsmevom!
nezávidte nikomu, všetko je márnosť nad márnosť!