Čaute!
Nemá niekto záujem o 2 ročný počítač sony vaio? Je v super stave pôvodná cena 980 eur. Je výkonný s veľmi dobrou grafickou kartou tak je vhodný aj ako herný comp. Ak chce niekto bližšie info napíšem do správy.
comp a notebook je kusok rozdiel...takze compom by som to nenazval a uz vobec nie hernym...
len pre porovnanie...moj comp ma asi 3 roky. najnovsie hry zvlada len tak tak na medium detailoch...a tento notebook tebou nazyvany "herny comp" ma ledva tretinu vykonu z mojho, navyse neni dostatocne chladeny...takze...
ale za tych necelych 500e by to bola celkom dobra kupa ako pracovny notebook..
ale rad by som vedel aky je ten vhodnejsi operacny system mac? linux? alebo windows 7?
@0sea kludne aj smartfon. za osobny pocitac sa daju povazovat vsetky tieto zariadenia. ide len o princip. pod pojmom herny comp si vacsina ludi predstavuje nadupanu skrinku a nie niekolko rokov stary notebook ktory ani neni herny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
...do matky pici
comp a notebook je kusok rozdiel...takze compom by som to nenazval a uz vobec nie hernym...
len pre porovnanie...moj comp ma asi 3 roky. najnovsie hry zvlada len tak tak na medium detailoch...a tento notebook tebou nazyvany "herny comp" ma ledva tretinu vykonu z mojho, navyse neni dostatocne chladeny...takze...
ale za tych necelych 500e by to bola celkom dobra kupa ako pracovny notebook..
ale rad by som vedel aky je ten vhodnejsi operacny system mac? linux? alebo windows 7?
(nakoľko sa jedná o jeden z tých kvalitnejších bookov)