Ahojte, predavam jeden zo svojich uctov v lolku a zaujimalo by ma, ze ci by mi v pripade nejakeho odrbu lol support vratil naspat ucet. Nemate s tym niekto skusenosti? Kedze treba zmenit mail, je tam taky strach, ze by ma niekto okradol
sak daj mu udaje od uctu, nech ti posle peniaze a potom mu spristupni zmenu mailu.. bez tvojho mailu na tom ucte nezmeni nic, cize ti da lowe a ty mu umoznis zmenu svojho mailu na jeho, posles mu verifikacny kod a vybavene. nvm coho sa bojis
ok napisala som mail na support a ma tam maju nejak radi asi lebo mi stale odpisu do 10 minut a uz mam naspat ucet
diamond 5, 112 skinov, 17 rune pages, za 500 evri @hotaru@bonton
akoze ja som uz predala kamaratovi jeden co som dala do plat, jeden som boostila, ale tento bol moj main a nemam skusenosti vobec s tym predajom cez fb a tie sracky :c
@hotaru no este mam jeden gold 1, jeden plat 5 a jeden tusim gold 3 a levelujem dalsi ale ten gold 1 si nechavam navzdy, ten budem registrovat aj na lcs az budem challenger
ale nesmieš pri písaní spomenúť, že si ho predával/a a že si dobrovolne dával/a prístup k acc + vyplniť informácie na štýl koľko chlpov si mal v dobe založenia acc
@lepka nie, napisala som 5 metrove QQ o tom ako som v riti z toho, ze neviem co sa deje a hrozne sa bojim a vsetky detaily este aj presny cas kedy mi prisiel 13. oktobra 2011 email a tomu chudakovi zabanovali ucet hihi
@jeko tiez sa niekedy pytam, co je s tymto svetom, dievca v dia a v storme ma hejtuju bronzacikovia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
diamond 5, 112 skinov, 17 rune pages, za 500 evri @hotaru @bonton
akoze ja som uz predala kamaratovi jeden co som dala do plat, jeden som boostila, ale tento bol moj main a nemam skusenosti vobec s tym predajom cez fb a tie sracky :c
Nejde niekto zahrat basket?
@jeko tiez sa niekedy pytam, co je s tymto svetom, dievca v dia a v storme ma hejtuju bronzacikovia
v poslednom case coraz trapnejsi a trapnejsi
Som lepsi , pretoze tu nepridavam komentare o pohrome ako zakomplexovany dement
Kazdy kto o mne chcel nieco vediet tak sa to dozvedel , ty co ma nezaujimaju napr. ako ty vedia o mne hovno
Premna , zamna len si nemysli ze ked si dal prec fotku tak si tu anonymne , na teba si dobre spominam aj o tvojich fotkach v prirode