brigadoval niekto ako predavac slnec. okuliarov? napr. na ten styl, ked stojite v tescu cely den pri regali s okuliarmi a nikto si ich aj tak nekupi zaujimalo by ma,podla coho ich platia,lebo ak od trzby,tak je to zrejme o nicom
@stodvacinkar práveže ani nie. u nás jeden týpek takto zháňa deti ale nevim nič bližšie. akurát občas ráno vidím ked ich dovezie a potom ked ich príde vyzdvihnúť =D ale to väčšinou tých s medom
chlapik nakupi dvesto kusov okuliari z velkoskladov za 5e/ks .... predava ich za 15eur/ks .... denne predas cca. 5 okuliari... tj.cca.75eur/denne... za mesiac (30dní) je to dajme tomu 150ks - cize 2250eur. Po odratani pociatocnych nakladov to vyjde aj cez tisic mesacne. Najme si dve holky za 300eur/mesiac, vyplati im 600 a zvysok je jeho. Tie cisla su priblizne, sudiac podla kvality mozno take okuliare stoja aj menej. Tie okuliare z obch. domov vydrzia tak dva mesiace
@mariana2 ver, že tie okuliare stoja oveľa oveľa menej, lebo v číňaku som videla také isté (ešte aj s rovnakým lístkom) za nejake 2 eurá... a tie okuliare nemajú ani žiaden UV filter ako sa na nich píše, ten nemajú ani okuliare z butikov ako je gate, h&m atd, jedine kde sa dá UV filter hľadať sú optiky a možno ešte špotrové obchody, kde sa predávajú tie slnečné okuliare na lyžovanie...
Predávala som svojho času punčochy, mali sme ich približne za 10 eur... a na internete boli za 4 eura.. čiže ich cena bola asi tiež nejaké 2 eurá, lebo aj e-shop musel mať nejaký zisk, mzdy a správnu réžiu
Ja som v 1. rocniku na ss predavala na hlavnej okuliare. Bola to ta najhorsia brigada aku si viem predstavit. Bola som tam cely den a dostavala som 300 sk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
podľa toho, koľko ich vyrobíš... (ach)
.. podľa tržby ti za to určite platiť nebudú
Predávala som svojho času punčochy, mali sme ich približne za 10 eur... a na internete boli za 4 eura.. čiže ich cena bola asi tiež nejaké 2 eurá, lebo aj e-shop musel mať nejaký zisk, mzdy a správnu réžiu