Minule som potrebovala ist kupit zapalky tak som isla do stanku. ta hlupa predavacka pozrela na mna a povedala ze nemoze mi predat az od 18-tich rokov. krava jedna, mala niekde cedulku ze zakaz predaja zapaliek a zapalovacov mladsim ako 18? nje!! no ta
takym predavacom patri pochvala. u nas v obchodosch predaju chlast aj detom co maju 15-16 rokov cigi zapalky. lebo aj tak to skoro z dospelich nekupuje no co uz
Presne tak, pochvala Sice aj mna by to nasralo, ale viem si predstavit ako by to vyzeralo keby sa ozaj dodrziaval zakon predavast cigarety a alkohol az osobam starsim ako 18 rokov. To by tie nase pubertiacky dostali dobre po hube
V 14 rokoch sirky nepotrebujes, ani do kuchyne ani na chemiu
Ukaz mi pls jednu ucitelku ktora ta posle aby si ich kupila na chemiu. A pokial mate stary sporak na plyn ktory sa rucne zapaluje, tak si kup priamo k takemuto sporaku zapalovac.
jany bud som slepy alebo nevidim tu nikde tvoj nazor, nenechas sa obmedzovat do pice ale obmedzujes ostatnych sa uvdom zasran jeden.
Zapalky do ruk detoom nepatria vsak to je jasne. mozu podpalit hocico ako alkohol a cigarety nepatria detom do 18 rokov ani zapalky. Za to by mohla mat predavcka aj postih. si myslim
Predavačka má nejaký komplex o ktorom Ty nevieš a prišla si jej do rany. Jedna vec je na čo si ich kupovala, ale bez ohľadu na to; ak Ti chcela zabrániť vo fajčení, tak Ti mala dohovoriť. Síce by to nepomohlo, ale aspoň niečo. Nepredať niečo čo nechce je síce jej právo, v tomto konkrénom prípade ich predať asi mala.
a v pripade ze je sukromnicka ja tak musi predat...inac si sama robi zle meno...hej zakon je na cigarety alkohol bla bla blaaa...ale na ohen??? no ti ktori zastavaju nazor ze jej to mali predat su trocha pozadu...predavaju sa mladym aj horsie veci ako zapalky...takze neni o com...myslim
Je to len na nej ci ty to preda. Nemusi ty predat nic ked nechce. Jedine co mozes je sa stazovat veducej stanku, ak nou neni ona. A pochybujem ze sa bude tebe venovat kvoli jedno korunovym sirkam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale priznavam, ze keby ze mam tolko rokov co ty, a nepreda mi zapalky, tak ju tiez ohovaram
on iba napisal vlastny vtipny nazor tak co sa hned naparujes?
nefajči a nebudeš muset potrebovat zápalky..
Len sa priznaj, chcela si si zafajcit
V 14 rokoch sirky nepotrebujes, ani do kuchyne ani na chemiu
Ukaz mi pls jednu ucitelku ktora ta posle aby si ich kupila na chemiu. A pokial mate stary sporak na plyn ktory sa rucne zapaluje, tak si kup priamo k takemuto sporaku zapalovac.
Zapalky do ruk detoom nepatria vsak to je jasne. mozu podpalit hocico ako alkohol a cigarety nepatria detom do 18 rokov ani zapalky. Za to by mohla mat predavcka aj postih. si myslim
A diky 55lienka mas to u mna
tak ja by som ju tiez pochvalila... tak tak
Ale podla mna spravila dobre