Práve som čítala že ľudia,ktorý sú chudbonáý majú nový "trend" aby ich deti nemusela hladovať predávajú svoje orgány no to už čo je...Aký máte na to názor? Aký to má len význam dať svoje orgány,potom umrieť a živé deti nechať aby si poradili samy...
@petushiq18 aha, v indii. Lebo to by ma fakt prekvapilo ak by to bolo v afrike
No čo povedať. Snáď len toľko že podobnou chudobou si musela prejsť aj európa a nikto nás neľutoval. India je našťastie rýchlo sa rozvijajuci štát a behom 30 rokov bude taká chudoba hádam minulosťou.
@narazuvzdornaa " " robi z malej milej pubajzny mladu angry pubajznu navyse v tomto pripade neviem naco bol ten smajl pouzity, ved v @1 islo len o konstatovanie, ze dotycny o tomto este nepocul, netreba potom pri uverejneni zdroja hned sa tvarit akoze "vidis, predsa mam pravdu, tak sa nehadaj"
@pubertslatinocelny tiež toho smajla nemám rád, ale to je predsa môj problém. ten emotikon ; - ) je bežne medzi ľuďmi používaný bez toho, aby tým človek myslel niečo zlé..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
No čo povedať. Snáď len toľko že podobnou chudobou si musela prejsť aj európa a nikto nás neľutoval. India je našťastie rýchlo sa rozvijajuci štát a behom 30 rokov bude taká chudoba hádam minulosťou.
Pretože dajme tomu matka predá nejaký orgán, má 7 detí, ktoré potom zasa budú musieť predať orgány, aby uživili deti.
Proste hlavný problém je v tom, že sa nekrotia a rozmnožujú sa ako sa dá.
Potom nás všelijaké organizácie vydierajú, aby sme pomohli, lebo je to údajne naša morálna povinnosť.
Njn,to je pravda...
@pubertslatinocelny ty si nejaká angry pubajzňa!!