@teny555 najlepší deň na stretko je sobota, tá 29. nevyhovuje, lebo je to sviatok a spoje chodia slabšie ako bežne. Zase túto sobotu 15.8. je asi skoro...to neviem, či by sa stihlo dovtedy poriadne zistiť kto ide a tak...spýtam sa ešte Zuzushiq
@teny555 v sobotu 29.8. v žiadnom prípade...to budú naprd spoje . Ešte toho 28. by teoreticky šlo...ešte uvidíme...nech ešte napíšu ľudia, čo by mali záujem a potom to doriešime.
už som si nechala ujsť stretko v TT, ktorá je bližšie než NR...takže na toto by som veľmi rada prišla...vlastne mi vyhovuje takmer každý dátum, ktorý tu bol napísaný, okrem tých na konci augusta...30. 8. odchádzam na dovolenku a bolo by odveci, keby som sa ešte deň predtým terigala do NR...ale myslím, že 22. je to najideálnejšie...teda ak ma tam vôbec chcete
@wera55555 - no, ešte uvidím, ale na chvíľu by som asi mohla skočiť...už sú aj nejaké podrobnejšie informácie? ja totižto žijem na mesiaci, vôbec som o tom, čo chystáte, nevedela
@hangtime11 Nechcem byť neslušná, ale môžem ťa ojebať! To si tam nie schopný ísť sám? Ja pôjdem pekne vláčikom z PE a ako sa tam dopracuješ ty ma tankuje rovnako veľmi ako životospráva toho pavúka čo mi lezie po stene.
@zuzushiq nie, to som nepovedal ja len hovorim, ze tu bude jedna z najznamejsich kapiel na svete po prvykrat, preto je dost mozne ze potencialni ucastnici stretka budu tuto sobotu radsej na offspringu
po offspringu mam roboty vyse hlavy, ale je dost mozne ze toho 22. by som sa zastavil aspon na jedno dve pivka..
@mirkova no tak zatim sme ešte o tom informovali, a len prednedávnom sme to zmenili na 21., lebo sme to chceli 20...... ale určite to bude vtedy, a na železničnej stanici...
@bluepanter no tak o tom ešte sme asi oficiálne neinformovali, ja som sa s nimi o tom ešte moc nerozprávala lebo som dlho nemala net... ale vlastne, už teraz o tom informujem
@hangtime11 Nie som spokojná, ono mi to je v podstate jedno, ale hovorím, že ja mením plány z hodiny na hodinu, takže keď poviem, že idem, som schopná ešte polhoďku pred odchodom povedať, že som si to rozmyslela, takže ja nie som zrovna spoľahlivá spolucestujúca.
pravdepodobe aj ja pridem pokial sa nieco nezmeni, napr ma nezrazi autobus alebo neco podobne a neze sa ma teraz seci budete pytat kam mozeme ist len koli tomu ze som z Nr keby daco napiste TS-ku
Zobor je fajn, ja si hlavne po ceste z parku na most a na Zobor rada pozerám tie krásne domy
pekný výhľad je aj z Kalvárie
My sme raz boli cca 20- ti zo školy po imatrikuláciach (VŠ) na Farskej v nejakej pivnici, či tak nejak sa to volalo tam spolužiak porád zajednal jednu miestnosť.
Takze ludia mohli ste prist bolo uplne ze genialne a napiste bud mne , zuzushiq alebo blueoanter , dalsich co tam boli si nicki nepametam takze sorry ludkovia , ale ma to jedno velke pozitivum lebo vcera bolo na Trnavskom stretku len 7 ludi a tu v Nitre 9 takze sme boli happy ze nas bolo viacej a dufam ze sa to znova zorganizuje v Nitre
@135 ano ta co byva pri dome sluziab no to si pis ze to zopakujeme ako inak a ja te moje nemam jak pridat bo nemam USB-cko na mobil ale Lukáš hovoril ze sem da aj zuzushiq to hovorila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
138 komentov
to je mapka, kde môžete vidieť symbolom označenú autobusovú a železničnú stanicu
22.8. na 90% nebudem môcť
Inak, odporučil by som vám asi mestský park na Sihoti ...
A cez centrum do parku by bolo fajn .
@peterkoo @hangtime11 @gothicpoethic budeme radi ak prídete
a kludne aj piatok 14.8....
ostatní?
ucast 85% v ktori kolvek den okrem 20.
však keď sa napíše, že sa ide na zobor tak pôjdu len tí, ktorím to vyhovuje...nem igaz?
@testfaye ideme ako skupina, všetci spolu, keď nejdú všetci, tak potom to nemá význam...nem igaz?
aj tak nepôjdu všetci...tak potom nechápem význam toho, že pôjdete do parku a čo tam?
takže, aj ty @bluepanter rob si stretko kedy chceš, ale určite nie dvadsiatehoprvého...
po offspringu mam roboty vyse hlavy, ale je dost mozne ze toho 22. by som sa zastavil aspon na jedno dve pivka..
@bluepanter no tak o tom ešte sme asi oficiálne neinformovali, ja som sa s nimi o tom ešte moc nerozprávala lebo som dlho nemala net... ale vlastne, už teraz o tom informujem
A neurážaj sa
» www.birdz.sk/forum/prisli-by...
14.00 sa počkáme na stanici (ak by mal niekto problém zo spojom na druhú pockáme sa napíste mi alebo bluepanterovi a dohodneme sa)
Cesta do mestského parku Sihoť cez centrum NR
(v parku su aj 2 bufety z čapovanou kofolou)
p.s.všimli ste si, že som skomolil jedno slovo v nadpise tohto fóra?
lebo dostať sa len tam, to by nebola sranda
pekný výhľad je aj z Kalvárie
My sme raz boli cca 20- ti zo školy po imatrikuláciach (VŠ) na Farskej v nejakej pivnici, či tak nejak sa to volalo tam spolužiak porád zajednal jednu miestnosť.
Aaaaaaaaaaale ja skôr asi neprídem, než áno. Teda nemám tu nejaké vzťahy na birdzi, že za kým by som išla
@kokinka tak potom buď si zábavná osoba so zmyslom pre humor alebo máš nízke sebavedomie
@114 len dojdi...šak z Canady prejdeš aj na bicygli...
@116 tak nebudem jediný domáci??
Aj som sa vás chcel spýtať, že či idete aj toho 28., lebo to vyzerá byť parádna akcia a znie to fakt veľmi zaujímavo
aj ja si myslím že bolo super......kludne to možme dakedy zopakovat
+ pridajte šeci fotky....ok??!