@rabbitko9 skor som chcel trocha vysvetlit ten system ako to funguje, ale ak inak nedas ja sa vesteniu nikdy branit nebudem. Sice podla posledneho mam byt do troch rokov uspesny podnikatel co nie uplne zodpoveda minusovej polozke ktora na mojom ucte figuruje uz par mesiacov, ale kto vi.
@nikopol tvoje dojmy ma nezaujimaju.. pytam sa ta ci to nemaju, pretoze logicky sa odpovede dockam skor tam, kde sa to riesi, nez tam, kde je tato sanca miziva...
pytam sa ta to z logickych dovodov a z toho dovodu, ze ak je tvojou odpovedou NIE, tak je velmi smutne, ze je nase skolstvo tak zaostale.. to je cele.. nehladaj za kazdym prispevkom senzaciu a hlavne nic osobne..
@kolini Ak sa pytas naozaj tak potom studijne oddelenie. Osobne, nemam s nimi dobre skusenosti a rychlejsie sa odpovede dockam na forach do ktorych prispievaju aj ludia z dotycnych skol. Cize oi aj toto. so@fphil.uniba.sk , ale na odpoved si par dni urcite pockas a dufaj ze ti nenapisu uplnu blbost ako svojho casu mne. Inak najlepsie je tam skocit osobne.
@kolini Mam tam kamarata, pytal som sa ho, netusi. Ja osobne som si manualne zratal vsetkych co maju viac bodov, ale kedze sa robilo na niekolko oborov jedna skuska v rozlicnych dnoch tak absolutne netusim co a ako. Predpokladam ze ak to tak je tak mi to moze byt celkovo jedno kedze som skoncil dobre, ale prekvapuje ma to kedze som sa na to pozeral dokopy hodinu den pred testom a naviac som prisiel pol hodinu neskor (pre tych ktori tam 14steho boli - ano, to som bol ja) takze ma prekvapuje to skore. Apropo Brno - mam tam kamaratku, velmi si pochvaluje. Ale vobec netusim na com je a tak taktne tu temu obchadzam uz posledne dva roky ked pride naspat na Slovensko.
@nikopol priatelka to mala cele na salame tieto prijimacky na UK, v tom tvojom linku mala 572 bodov zo 750.. co by jej teoreticky mohlo stacit na ENG/ITA, kam prijimaju 10 ludi, ale kedze sa nevie, kto a kam pojde z tych dotycnych, tak je darmo nad tym teraz premyslat
ja mam v Brne dost znamych, vsetci si pochvaluju, tak sa snad nesklamem
@etelnair to tam je už asi týždeň, najprv som hodinu hladala jaký mám ten kód a potom som nezistila nič iné, len nejaké dve čísla -.- pravdupovediac ma to ani nezaujíma, počkám kým to bude normálne jak pre ludí ale posledné 4 či kolko čísel boli päťky
@etelnair ešte sa mi majˇu pripočítavať práveže nejaké za vysvedčnie, ktoré som si na prijímačky zabudla a mám ho urýchlene poslať...
KURVA ja som ho mala urýchlene poslať!!! uplne som zabudla, zajtra to musim spraviť
a jj to je super že viem kolko mam, ale nebudem si predsa zratavať aj ostatných chápeš, ani neviem kolko beru, ja tam nechcem isť aj tak tak je mi to jedno
@h8u Vysvedcenie? Myslel som si ze na FiFUK neberu na zaklade znamok z vysvedceni, ja som im pre istotu ziadne, teda okrem maturitneho, neposlal a nikto to neriesil. Tak ako nikto vo vseobecnej zdravotnej neriesi ze im uz tri mesiace mam poslat fotokopiu vypovede z mojej byvalej roboty. Krasa byrokracie, mozes sa na nu vykaslat. A ono ti sice pride listom vysledok, ale to predpokladam ze az par tyzdnov po 26, dovtedy budu zverejnene vysledky len na zaklade tych cisiel - inak mne pre istotu ani tie kody neprisli a tak som o ne musel ziadat az na prijimackach kedze tam som zistil ze mi chybaju.
@nikopol na prijímačky si mal každý priniesť overenú fotokoópiu vysvedčenia, nemala som, povedali mi že mám čo najskôr poslať, lebo budem mať menej bodov..
a kódy sa dávali fakt až na prijímačkách, na tej obálke bol
@h8u Hm, evidentne dalsia vyhoda toho ze som prisiel neskoro. A mne na studijnom este pri posielani prihlasky povedali aby som sa na vysvedcenia vykaslal, ze ich nepotrebuju.
@antifunebracka Ja som do tretej rano hral Duke Nukema, do veci co som mal na ucenie som sa dokopy ani nepozrel a prisiel som polhodinu neskoro. Moje sance som videl tak jedna ku sto takze 20te miesto je velmi dobra pozicia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
pytam sa ta to z logickych dovodov a z toho dovodu, ze ak je tvojou odpovedou NIE, tak je velmi smutne, ze je nase skolstvo tak zaostale.. to je cele.. nehladaj za kazdym prispevkom senzaciu a hlavne nic osobne..
a citat to musim, nenapisem preco
to len pre tvoje dobro sa pytam.. by bolo dobre keby UK mala vlastne studentske forum aj pre taketo pripady.. ak nema
ja mam v Brne dost znamych, vsetci si pochvaluju, tak sa snad nesklamem
aj ja :/
KURVA ja som ho mala urýchlene poslať!!! uplne som zabudla, zajtra to musim spraviť
a jj to je super že viem kolko mam, ale nebudem si predsa zratavať aj ostatných chápeš, ani neviem kolko beru, ja tam nechcem isť aj tak tak je mi to jedno
a kódy sa dávali fakt až na prijímačkách, na tej obálke bol