Zdravím Neviem či v túto hodinu ešte nájdem niekoho, komu sa bude chcieť, ale potrebovala by som poradiť Snažím sa zohnať kód na predelenie stránky (pravý a ľavý stĺpec ) S tým, že potom do jednotlivých stĺpcov vložím obrázok a tak ... len to neviem
@ivka2
hovori ti nieco css? rspkt. ako dobre ovladas html a css? zalezi teda od toho co konkretne chces dosiahnut, ale pokial iba proste cely web rozdelit na dve polovice, tak si v body spravis dva div tagy s id "prvy_stlpec" a "druhy_stlpec" a napriklad im das 50% width a left float
@likjul nevadi. to, ze jej to odporucis, neznamena, ze to spravi nad html a css treba presediet viac ako hodinu, aspon podla mna. a hlavne to skusat v praxi a nie citat nejake hlupe poucky. tagy si vygoogli kazdy, kto ma nieco v hlave, ide o to, rozumiet principu. a to neviem, ci je za hodinu mozne pre cloveka, co ani nevie, co html/cs je.
@hoperpohroma Prvá stránka na ktorej som videl niečo o HTML a CSS bola codecademy.com . HTML/CSS nieje až také tažké, že treba nad tým veľa sedieť aby som bol schopný nakodiť základnú, úplne jednoduchú stránku do ktorej partí aj rozdelenie stránky na 2 časti. Aj keď vidím to na spolužiakoch, že to nie je také ľahké pre každého. Chápem, že na toto nie je každý ale to, že jej tu napíšem ako to napísať jej pomôže len z časti. Lepšie by bolo keby si dala námahu si to nájsť a skúšať to sama ako píšeš.
@hoperpohroma Ale ja keby som nenatrafil na tú stránku tak by som o HTML/CSS nevedel nič alebo toľko čo moji spolužiaci, čiže nič. Ale ja mám zaujem o programovacie jazyky ako C, C++, Java. K HTML/CSS som sa dostal len tak, trochu sa to učím, potom možno začnem s JavaScriptom, PHP a tak. Ale viac ma to ťahá k FL Studiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
hovori ti nieco css? rspkt. ako dobre ovladas html a css? zalezi teda od toho co konkretne chces dosiahnut, ale pokial iba proste cely web rozdelit na dve polovice, tak si v body spravis dva div tagy s id "prvy_stlpec" a "druhy_stlpec" a napriklad im das 50% width a left float
(btw. som super a lacna)