Nekončí vám zajtra nejaká cestovateľská zľava ? Mne to došlo až teraz že zajtra mi končí vlaková zľava, cestovanie zdarma. Neviete aký je postup, keď chcem predlžiť ? Mám pýtať potvrdenie zo školy a ísť na ZSSK, alebo ísť najaprv na ZSSK pýtať potvrdenie
Ja som tiež skončil školu (študent som až od septembra), no teta na študijnom nám hovorila, že by to malo platiť aj cez leto. A ak nie a bol by napr. nejaký nepríjemný revízor, tak len povedať, že máme napr. štátnice až v auguste.
@7 no tak to potom máš nárok na zadarmo cestovanie tak choď do školy vypýtať nové potvrdenie a choď s tým na stanicu a povedz im, že nejaký strašný "inteligent" ti tam napísal zle dátum
nie som veľmi presvedčená o tom, že škola disponuje šuflíčkom s tlačivami na SAD, ZSSK a pod. Prečo by to robila? Jej to môže byť jedno, kto sa do nej akým prostriedkom dopraví....
po maturite sa platnost rusi aj ked pokracujes dalej myslim, lebo uz nemas preukaz, ktory by platil..ale po statniciach bakalarskych to urcite plati, nam isicy nerusili a ten cip v pohode platil az do septembra, po statniciach na 2.stupni to myslim rusia hned
nj,tak si nas uhyckali tymi vlakmi zadarmo a zrazu maju studenti problem zaplatit za vlaky normalnu sumu ako to bolo este pred rokom...
a ked ma clovek isic tak po slovensku ma napriklad na regiojet zlavu 50% co je aj tak v pohode
„Železnice poskytujú zľavy dovtedy, kým žiaci a študenti majú status žiaka, čo je určené zákonmi mimo pôsobnosti železníc a mimo rezort dopravy," zdôrazňuje hovorkyňa Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Jana Morháčová
Pokial viem aj ked som zmaturovala tak mam este status studenta tak nwm preco mi to neplati... co uz, prezijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja proste len dúfam, že tá moja zľava platí nejako automaticky až do septembra
@foxylady tak ty jazdi za peniaze a my čo môžeme využiť možnosť zdarma ju využijeme, inteligent..
@tangerina , nematurujem v septembri som opať v škole a nie na výške ..
Ja som tiež skončil školu (študent som až od septembra), no teta na študijnom nám hovorila, že by to malo platiť aj cez leto. A ak nie a bol by napr. nejaký nepríjemný revízor, tak len povedať, že máme napr. štátnice až v auguste.
@5 na ukecanie revízorov by som sa nespoliehala ale ak si na VŠ, tak ukecaj tetu na študijnom, nech ti nedeaktivuje ISIC predsa
a ked ma clovek isic tak po slovensku ma napriklad na regiojet zlavu 50% co je aj tak v pohode
Pokial viem aj ked som zmaturovala tak mam este status studenta tak nwm preco mi to neplati... co uz, prezijem