Shalom, som na Erasme a neviem či stíham napísať bakalársku prácu, ak nie, aký by bol dôsledok? Predĺžil by som si štúdium o rok? Keďže všetky skúšky by som mal absolvované, písal by som iba BP a potom robil štátnice?
Alebo by sa to bralo ako neodovzdanie BP, keďže o predĺženie štúdia som nežiadal vopred, tým pádom pridelenie opravného termínu? BTW, chcel by som vyzdvihnúť responsiveness študijného oddelenia Ekonomickej fakulty TUKE, ktoré nie je schopné odpísať na emaily už 2 týždne. Peace out.
Možno by si nemusel až o rok posúvať štúdium, ak to stihneš do druhého termínu pred letnými štátnicami odovzdať, záleží samozrejme ako je to riešené u vás na škole. Teraz by si uzavrel skúšky, potom by si mal čas doriešiť bakalárku a cez leto sa učiť na štátnice, kde na konci leta zvyknú ešte byť opravné a tak by si nemusel nadčasovať o rok.
Ak by si potiahol o rok, tak ten už sa platí školné. Nehovorím, aj to je cesta ako riešiť nedoriešené /skúšky, prácu, štátnice.../.
Ešte študijný poriadok zvykne také riešiť. Tu je odkaz na ten váš: » www.tuke.sk/tuke/univerzita...
Na str. 10 v § 18 odsek 22 spomínajú ten opravný termín. Ja si myslím, že by to zobrali, že si nesplnil všetky povinnosti k umožneniu zúčastniť sa na štátnej skúške a dali by ti ten náhradný – opravný termín ako sa spomína v štúdijnom poriadku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ak by si potiahol o rok, tak ten už sa platí školné. Nehovorím, aj to je cesta ako riešiť nedoriešené /skúšky, prácu, štátnice.../.
Na str. 10 v § 18 odsek 22 spomínajú ten opravný termín. Ja si myslím, že by to zobrali, že si nesplnil všetky povinnosti k umožneniu zúčastniť sa na štátnej skúške a dali by ti ten náhradný – opravný termín ako sa spomína v štúdijnom poriadku.