to vlastne myslíš tie kurzy ktoré ti majú pomocť s prijímačkami na vš, nie ? kedysi som doma mal letáčik taký keď sa ešte brat hlásil na výšku to tu mal ... ale neviem či to boli scio kurzy , skôr sa mi zdá že od dajakej inej firmy, a neviem ani koľko sa platilo za to veru, ale určite nad 30€ minimálne... až to niesú scio kurzy tak sorry mýlil som sa
Ja som chodila na tie kurzy a sú dosť drahé, ale radím ti, choď na čo najskoršie termíny, lebo tam ide najmenej ľudí a máš väčšiu šancu mať super percentil a keď nie, tak aspoň si to natrénuješ. Zas za tie peniaze to stojí!
presne ako @andry naklada. ak sa ti nechce minat, tak staci si najst na nete tie testy cvicebne, alebo ti narodny hrdina nejake posle. a uricte chod uz na ten decembrovy termin. no ale pointa point: masarykova univerzita pokial viem, zrusila tie scia pre svoje fakulty (neviem presne, treba overit)
somarina ako traky , keď je človek šikovný a vie čo chce , maká na sebe , nemusí oberaŤ peňaženku rodičov o nie malé čiastky ....tie kurzy su len na to aby si vš naháŇali peniaze , takému ktorý je debil ten kurz nepomôže a šikovnému ho netreba ..... neradím, drahé a pičovina ... spolužiak chodil na prípravu na upjš do ke ...jeho rodičov to stalo za celý rok 500 € a na školu sa aj tak nedostal .... ja som nechodil na žiadny kurz a čo ....20.9. nastupujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
je to asi dost drahe.. ale pomoct to asi pomoze..
ak vies o nejakom online kurze tak posli link.
dakujem vam vsetci!
a okrem toho.. tie terminy pre fss su brane do uvahy len tri a to freb, marec april alebo mare, apr maj..
@andry @barbydka
@andry a zobrali ta? ja som nakoniec na prave UK
» scio.cz/in/2vs/nsz/faku...
uznávané termíny:
6.3.2010
1.4.2010
1.5.2010