Predstavitelia Madarskej a Českej gardz na SLOVENSKU !
Tak toto je vrchol !!! Hlavný členovia českej a madarskej gardy budú mat stretuntie na SLOVENSKEJ PôDE !!! TO NIE !!! ked už toto dovolíme slovaci tak už sme v riti...Ešte že máme SLOTU (/SNS/) už mu rožky rastu pred zajtrajším dňom !Bratislava je vraj pr
Su to kripli cesi aj madari... by ich pozatvaral presne ako vravi Slota nech si u seba propaguju fasizmus debili..alebo lepsie ich zaviest do koncentraku a do plynu s nimi ked su taki hrdi nacisti...chuji
o čecho som si to nemyslel Madari to je unich normalka a unas slovakou tak isto len všetko povolujeme jak jebnuty hentym skurwenym čechom a j madarom nakazenym !!!Sorry za nadavky!ale to nejde inak
ako krásne živený je nacionalizmus v slovenskej kultúre, vypasený je jak prasa pred zabíjačkou. len tak dalej cvičené opičky, tlieskajte slotovi a spol, serte sa kôli bande hlúpych idiotkov ktorí majú len veľké reči, len nenáviďte iné národnosti pre smiešne dôvody... len tak dalej
@15 ked niekto nesuhlasi so slotom, tak by mal odist prec zo slovenska? co je slota nejaky symbol slovenska, alebo co? ked s niecim nesuhlasim, tak proti tomu protestujem a neutekam od toho co najdalej.
@Mareksvk neboj sa ty s tých rečí ešte raz vyrastieš, lebo bojovať za slovensko ? načo? vidíš čo sa deje vo vnútri systému? kebyže hej tak netrepeš také bludy
Slota je sice sprosty alkoholik co nema co hladat v politike a nie to este vo vlade, ale ak je proti takymto tupym bandam kokotov (ceske a madarske gardy), tak mi to nevadi. btw od cechov som to cakal, to su take iste kurvy ako madari. Myslia si, ze su nieco viac nez slovaci..
najsmutnejšie je že kto sa k tomu vyjadrí negatíívne je hneď rasista nacista alebo nacionalista... sme skrátka velmi vtipnýý a hlúpy národ že si toto všetko necháme či už si zaspomíname na históriu alebo súčasnosť... a čo sa týka nášho Janka, v istých veciach má pravdu len škoda že sa správa jak blb to ho dosť znižuje... A tieto hlúpe gardy by mohli tiež skoncovať len škoda že maďarskú vládu to nejak neserie! mohli už dávno zakročiť a bol by aspoň trošku kľud..
hlúpi sú predovšetkým tí ktorí hovoria o Slovákoch ako o hlúpych, neúcta k vlastnému národu je prejav demencie, žiaľ i takých je stále dosť.
Keď sa sem chystajú nejakí dementi z maďarska a nejakí dementi z čiech, je to čistá provokácia a zbytočné mobilizovanie pravicového frontu i u nás. Nie som nácek ani nič podobné no už len pretože si dovolia takto provokovať mám chuť rozmlátiť im hlavy palicou
@21 myslííš si ??? toto možeš hovoriť komu chceš ale bohužial to tak je.. keby sme boli uvedomelý národ tak si po hlavách skákať nenecháme to vyplýva už z našej dávnej histórie že sme mierumilovný a priateľský národ a taká je história, troška dejepisu neuškodi to nieje neúcta k národu ale objektívnosť vieš? treba sa na to pozerať z trošku iného pohľadu...toto mi už pripomína rozmýšlanie tých našich náckov čo už nemá s realitou nič spoločné len ich vlastný svet...
a čo sa týka maďarov sú zas naopak kočovný, výbojný a rozpínavý... majú to v krvi.. Len je škoda že dosť ľudí to už teraz vobec netrápi a je im uplne jedno čo sú vlastne zač..
a tommyhot prave si spravil to iste co oni gratulujem lebo tvojim prispevkom si zas ty myslis ze si nieco viac ako oni. takze robis presne to, vdaka comu si ich oznacil za kurvy! Gratulujem.
mna seru vsetci co su v nejakej garde alebo politickej strane a furt musia do niecoho jebat. proti madarom mam vyhrady ked prejdu na temu o trianone, autonomii a "ich" felvideku. nech idu dpc s tym
@26 jasne, podme im teda zatlieskat. a vies co? co keby sme ich rovno isli vsetci privitat k nasim hraniciam? mozme im po madarsky zaspievat kde domov muj, pozvat ich na segedin a dat im kluce od nasich tankov nech nam ukazu co maju v tych ich jebnutych hlavach. co ty na to?
btw nie si ty tiez nejaky gardista co po nociach fetuje mein kampf pri svieckach a hitlerovej fotke?
Nechápem, čo sa všetci rozčuľujete. Podľa mňa bol dobrý nápad, že sa dve skupiny stojace proti sebe stretli na neutrálnej pôde. Hoci sa dá reálne pochybovať o tom, či Slovensko je neutrálnou pôdou. Predsalen, s Čechmi sme mali spoločnýc štát a Maďari nás utláčali. S kým asi budú sympatizovať Slováci...?
No ale to je na inú tému. Osobne mi vytvorenie Maďarských gárd pripadá ako začiatky hitlerovskej armády, ale keďže zatiaľ nikoho nenapadli, žiadne kroky proti nim nemôže byť podniknuté. Je to jedna z nevýhod demokracie - všetci sme si rovní, až kým sa (právne) nedokáže niečo iné.
Spomeňme si však aj na skupinu podobného razenia, ktorú sme mali aj na Slovensku. Jediné šťastie, ktoré sme mali bolo, že im zakázali pôsobenie ešte pred tým, ako sa dostala k moci naša "slávna" SNS a "najväčší Slovák" Ján Slota.
Českí "gradisti" (alebo ako by sa dalo ich nazvať) zatiaľ nezapríčinili ani jeden medzinárodný škandál. Tomuto sa hovorí vlastnectvo. A nie tomu, čo stvára pán Slota!
22. ak to bolo mne, si debil, taký ako každý ktorý si mýli vlastenectvo s nacizmom
25. áno sme mierumilovní, áno boli sme utláčaní a čo teraz? preto sme snáď debili? preto si nechám od kadekoho nadávať do hlúpych Slovákov? ja na rozdiel od iných ešte mám svoju hrdosť
ja mám svoju hrdosť a mám aj rozum a mám u faka keď si niekto potrebuje niečo dokazovať svedčí to len o ňom čo je zač . apropo gardy nemajú čo robiť v 21 str. a Slota teda je vtipný nechápem ako môže byť politikom a zastupovať národ nie to ešte v parlamente a v koalícií ale aspoň fajn paródie sú na neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
po.ebanci,nech si idu do ciech alebo madarska.my tu zadnych novodobych nackov nepotrebujeme
Keď sa sem chystajú nejakí dementi z maďarska a nejakí dementi z čiech, je to čistá provokácia a zbytočné mobilizovanie pravicového frontu i u nás. Nie som nácek ani nič podobné no už len pretože si dovolia takto provokovať mám chuť rozmlátiť im hlavy palicou
Hruda je hruda a vzdy len hrudou bude, aky stat, aky narod? Vsetci sme ludia.
Ale hold iq 88 je zalostne
a čo sa týka maďarov sú zas naopak kočovný, výbojný a rozpínavý... majú to v krvi.. Len je škoda že dosť ľudí to už teraz vobec netrápi a je im uplne jedno čo sú vlastne zač..
btw nie si ty tiez nejaky gardista co po nociach fetuje mein kampf pri svieckach a hitlerovej fotke?
No ale to je na inú tému. Osobne mi vytvorenie Maďarských gárd pripadá ako začiatky hitlerovskej armády, ale keďže zatiaľ nikoho nenapadli, žiadne kroky proti nim nemôže byť podniknuté. Je to jedna z nevýhod demokracie - všetci sme si rovní, až kým sa (právne) nedokáže niečo iné.
Spomeňme si však aj na skupinu podobného razenia, ktorú sme mali aj na Slovensku. Jediné šťastie, ktoré sme mali bolo, že im zakázali pôsobenie ešte pred tým, ako sa dostala k moci naša "slávna" SNS a "najväčší Slovák" Ján Slota.
Českí "gradisti" (alebo ako by sa dalo ich nazvať) zatiaľ nezapríčinili ani jeden medzinárodný škandál. Tomuto sa hovorí vlastnectvo. A nie tomu, čo stvára pán Slota!
25. áno sme mierumilovní, áno boli sme utláčaní a čo teraz? preto sme snáď debili? preto si nechám od kadekoho nadávať do hlúpych Slovákov? ja na rozdiel od iných ešte mám svoju hrdosť