Predstavte si stat kde vsetko funguje jak ma a seckym je dobre !
co by ste na to povedali ? robili by sme sami/y pre seba ziadna otrocina kazdy by robil len 2 a pol dna do tyzdna (teda neratam krcamrov a podobne bol by obmedzeny pocet deti ako v cine napriklad na 2 aby sa to stale dalo zvladat takymto sposobom....
.....a boli by sme CeskoSlovensko tradicie by sa obnovili nebola by tu ziadna amerika ale nase tradicne veci ! (ok bola by tu cocacola pepsi a podobne veci v obchodoch a v restikach ale inak by sme boli sami sebou ne umelina americka ! + by sme mohli chlastat a hulit a secko by sa zlacnilo alebo by ceny zodpovedali vyplatam nie ako teraz ! co vy na to ? .... ok je to utopia asi podla vas ale nemusi to tak byt ! len treba aby sa miliony ludi v cz-sk uvedomilo a bojovalo za to !!!
samozrejme chcelo by to obnovit druzstva a zacat robit nieco co tu teraz robia skurvene zahranicne firmy ale to by sa kludne dalo !!! sice by sa bohuzial musel znicit kus prirody aby sa vytazil material na to ale to sa tazi asi aj tak a nic s toho nemame ! takze to je jedno.......sak si uvedomte co tu robia hajzli !!!! rozjebu nam lesy len tak zo srandy aby urobili jebnuty gauc a podobne !!!! a pozrite sa co zarabaju ludia co nerobia na vysokych poziciach !!! 400-500-600-700-800 euro ale ta postupnost je o tom ze musi clovek robit 10 rokov aby mal 800 alebo take prescasy ze je doma asi tak 5 dni do mesiaca !!!!!
a su ludia co robia od rana do vecera a nemaju ani 400 !!!! a k tomu este vas nezoberu ked nemate prax absolutne nikam jedine na stvormenky kde sa utirate jak kokoti a nemate zo zivoa ani hovno !!!! too sa vam paci ? ja viem je tu dost ludi co sedi pri PC a zaraba tisice bud zasluzene alebo iba tak ze tak sedi a popritom ide na FB ale mohli by ste si uvedomit ze vacsina ludi to takto krasne nema!!!!
A co s týka toho čo pišeš... stačila by prohibicia cca na 1rok a vymeniť vládu, aby tam boli zodpovedný ludia co myslia pre druhých a nie len pre svoje vrecko, vela veci by sa zmenilo a tá prohibicia by zmenila aj ludi, mozno na zaciatku v zlom ale neskor by to pomohlo.
Československo by som neobnovoval,za tých niečo vyše dvadsať rokov sme si vybudovali národnú identitu,mnoho slovákov by nechcelo Prahu za hlavné mesto a naopak,češi by sa nezmierili s Bratislavou. Po revolúcii sme sa nemali rozdeliť,malo sa urobiť referendum,no politici sa rozhodli o nás bez nás. No keď už sme tak pomerne dlho rozdelení,už by som to naspäť nespájal. S obnovením družstiev súhlasím,taktiež aby sa niektoré podniky vrátili do rúk štátu,tie privatizácie Slovensko dosť dodrbali,a tiež sa mi nepáči táto parlamentná demokracia,skôr sa mi páči to,čo mali kedysi v Aténach. Je pravda,že zato treba bojovať,ale nie tak,ako si to predstavuje Rudo Vaský
štát kde by všetko fungovalo ako má si viem predstaviť... ale to aby bolo všetkým dobre je nereálne... nech veci fungujú akokoľvek perfektne, vždy sa nájde pár nespokojných jedincov čo sa budú sťažovať... to je proste ľudská nátura...
Je to nemozne. A nie preto, ze na to potrebujes "miliony uvedomelych ludi", ale preto, ze je to ekonomicky nerealizovatelne. Ani najproduktivnejsie krajiny sveta si nemozu dovolit uzakonit 2.5 dnovy pracovny tyzden o to viac ak chcu aby stat poskytoval nejake "sluzby". Ci si nebodaj myslis, ze stat vytlaci peniaze a vsetkym nam bude sveta zit?
Vaský nemá dostatočnú podporu verejnosti,je to taká napoly vážna,napoly komická postavička,ale nie je to revolucionár typu Che Guevara,žeby motivoval ľudí a oni ho nasledovali. Ak by s tými svojim obľúbenými roksorovými tyčami nabehol na parlament aj s hŕstkou svojich priaznivcov,policajti by ich rýchlo ukľudnili a bolo by po revolúcii. Treba nato ísť najprv celonárodným pasívnym odporom a ak by na nás fyzicky zaútočili,tak potom sa samozrejme brániť.Ale ľudia nevedia zorganizovať ani poriadny protest,veď tie protesty proti Gorile boli len také pikniky. Až keď celý národ spadne na hubu,potom sa zobudia.
@tommyhot a sak pisem ze som mal vypite jasne je to blbost ale tak mozno 4 dni by sa dali
@Riddler nj asi mas pravdu a ta gorila no ludia vlastne ani nevedeli proti comu protestuju podla mna videli v spravach nieco a isli do ulic a agresivny policajti par ludi zmlatili a bolo po protestoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A co s týka toho čo pišeš... stačila by prohibicia cca na 1rok a vymeniť vládu, aby tam boli zodpovedný ludia co myslia pre druhých a nie len pre svoje vrecko, vela veci by sa zmenilo a tá prohibicia by zmenila aj ludi, mozno na zaciatku v zlom ale neskor by to pomohlo.
si pozri ten film
@Miaja sak jasne mal som uz dost vypite ked som to pisal netreba to brat az tak doslovne
@Riddler nj asi mas pravdu a ta gorila no ludia vlastne ani nevedeli proti comu protestuju podla mna videli v spravach nieco a isli do ulic a agresivny policajti par ludi zmlatili a bolo po protestoch
@Alexandra888 jeej ja som tvoja laska ?
@Diehard tak to mas dobre no