@barky tak to ked ivana stretnes vo vlaku co spravis ?
no ofc by som nechcel sediet so zlocincom v kupe, nemyslim si, ze nase napravne zariadenia napravuju. aj ked utecenec.. uhm neviem, aj ten syr moze byt humus ale okno sa da otvorit zase
opity skinhead moze byt tiez dost neprijemna spolocnost, no coskoro vytriezvie, i ked to moze byt este horsie, ako ked je opity ale asi skor ten cigan - kombinacia cigan a kriminalnik nevesti nic dobre. a keby som si mohol vybrat s kym ano, tak urcite s tym DJom
najprv som neviem prečo prečítala rumunskú ženu ako bulharskú ženu a chcela zvolať, že jéj, po bulharsky viem, ako sa povie čierna, ale po rumusky viem rovno celú vetu!
@micenzo ja som mala srbskeho vojaka na prvom mieste z tych najlepsich (potom kurdskeho utecenca a na tretieho si nespomeniem..) a ucitelka na to ze, ako by som sa mohla dobre citit pri niekom kto ma zbran a uviedla tzv genocidu chorvatov
ucitelka ma zjavne problemy v historii ale neberiem jej to
genocidu chorvatov nepoznam,ale viem o tom ze v rokoch 39-45 tie genocidy pachali chorvati na srboch..vsade po Europe boli koncentracne tabory pre zidov,len chorvati mali koncentraky pre Srbov..Jasenovac,Gradiska Stara a podobne
a este o tom jeden z najlepsich chorvatskych sucasnych spevakov zlozil piesen a stal sa hitom
spieva sa tam ako mrtvych srbov niesla rieka prudom a blabla
ale ano srbi su hrdlorezi..skurvena propaganda z USA
@narazuvzdornaa okey,urcite sa na nich obratim.Teraz si predstav,ze cestujes 7 dni vlakom v kupe s HIV poziticnym chlapom,mozno trosku slahnutym, co ak by ta znasilnil?
alebo si predstav,ze si chlap a ides s nadrzanou zenou s HIV + A a ta po tebe vystartuje..hm?
@tomias sorry, neberiem ako reálnu situáciu mať konsenzuálny príležitostný sex vo vlaku, a už vôbec nie byť znásilnená. A neberiem ani chorobu (prenosnú takmer výlučne pohlavným stykom) ako kritérium výberu spolucestujúceho.. To už môžem brať ako reálne, že sa rozbije okno, mňa aj spolucestujúceho zasypú črepiny, roztnú nám žily a niekoľko desiatok minút sa budeme váľať v krvi toho druhého.
@veroniques rovnako je tam možnosť, že si budeme spievať arménske koledy, ale dotyčného spolucestujúceho bude natoľko vytáčať moje hypotetické ráčkovanie, že ma prebodne nožom od paštéty.
@narazuvzdornaa ci boha...sak tu je dane,ze s kym by si nechcela cestovat v kupecku 7 dni vkuse... moze ta omamit a znasilnit..ci nemoze sa to stat? tak isto ked ides v noci odnekial a v ulicke ta dajaky cudak znasilni,,nemoze sa to stat?moze..
proste ber to tak,ze sa to stat moze presne tak ako ked si prisadne opity srbsky vojak,ktory je skinhead s hiv a so smradlavym syrom..no proste..moze sa to stat..
@tomias@veroniques come on. Reagovala som pôvodne na koment @17 ,,staci mala kvapocka a zivot v.."
Malá kvapôčka čoho? Semena? Áno, na sliznici, ideálne poranenej, ideálne v množstve väčšom než kvapôčka; alebo na otvorenej rana.
A netvárme sa, že sa na birdzi vidíme prvýkrát. Názorové systémy všetkých zúčastnených sú myslím pomerne známe; a ja tu piatym rokom behám po fóre s dúhovou vlajkou zapichnutou v riti a na vašich webkách sa z nejakých dôvodov zásadne stretávajú xenofóbi vs. dajme tomu multikulturalisti, tak sa netvárme, že toto je rozprava o tom, čo sa môže stať počas týždňa vo vlaku.
Ak sa rozlisuje skinhead a nacek, tak by som urcite nechcel sediet s ciganom.. ak sa to nerozlisuje, tak by som premyslal aj nad tym "skinheadom".. A urcite by som chcel sediet pri francuzovi s kosikom syru, za predpokladu, ze ma ponukne
PREDSTAVA - VLAK -TRANSIBIRSKA MAGISTRALA - TY - PAN S HIV (nevies o tom,klavirista,maliar,dlho bez sexu) - 1,2;.4 DEN hahaha hihihi ,SIEDMY DEN ,prask ZNASILNENA..
je k tejto otázke a jednotlivým možnostiam aj nejaké psychologické posúdenie osobnosti?
inak váhala som medzi dvoma najpočetnejšími možnosťami. keby pri tom cigánovi bolo napísané, že smrdí, dala by som jeho, ale keďže nesmrdí, tak by mi asi prekážal menej.
to je sranda práve tá možnosť s opitým skinhedom sa mi včera naskytla » www.birdz.sk/webka/zeriavka/... ale našťastie tam dlho nebol, nedalo sa to moc vydržať
no neviem asi by mi vadil hocaký človek z väzenia (bohvie za čo tam bol), potom ten chorý umelec a smradľavý syr
tiež si nevim vybrať medzi skinheadom a cigáňom záleží asi od toho za čo cigoš sedel =D lebo skín nebude hádam 7 dní ožratý potom by som ho aj zniesol ale dákeho zlodeja alebo vraha mať pri sebe týždeň... basa ľudí mení a častejšie k horšiemu (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
no ofc by som nechcel sediet so zlocincom v kupe, nemyslim si, ze nase napravne zariadenia napravuju. aj ked utecenec.. uhm neviem, aj ten syr moze byt humus ale okno sa da otvorit zase
ale tak samozrejme že by som mu ešte vlial a sebe tiež
zaujímavé kombinácie inak
náhodou, cigáň by aspoň porozprávať mohol, ako to chodí v base.. celkom by ma taká autentická výpoveď zaujala...
s talianskym DJom a umelcom by bolo dobre, ale najviac s tým francúzo mňamka a kozí syrček, no hneď by bolo po ňom
Ked chcete, mozte to usporaduvat aj tak
srbi su hrdlorezi? no dakujem pekne to som este o sebe nevedel
Ale dala som 4, lebo ten cigan... no mohol byt v base za hocico, napr. ze ukradol jedla pre deti
Kazdopadne ked som jej povedala moje poradie troch najhorsich a troch najlepsich tak si na mne zgustla, na co som jej odpovedala smiechom
za 7 dni v kupecku sa moze udiat hocico.co ak by ma znasilnil/a?hm?
Ale naozaj nechápem čo by mi malo vadiť na niekom, kto je "taliansky DJ" alebo "utečenec" alebo "ukrajinský študent"
ucitelka ma zjavne problemy v historii ale neberiem jej to
genocidu chorvatov nepoznam,ale viem o tom ze v rokoch 39-45 tie genocidy pachali chorvati na srboch..vsade po Europe boli koncentracne tabory pre zidov,len chorvati mali koncentraky pre Srbov..Jasenovac,Gradiska Stara a podobne
a este o tom jeden z najlepsich chorvatskych sucasnych spevakov zlozil piesen a stal sa hitom
spieva sa tam ako mrtvych srbov niesla rieka prudom a blabla
ale ano srbi su hrdlorezi..skurvena propaganda z USA
Lebo v tom prípade existujú inštitúcie, odborníci a neziskovky, na ktoré sa môžeš obrátiť.
k @5 ten smrad sa prenesie do tvojej pusy
alebo si predstav,ze si chlap a ides s nadrzanou zenou s HIV + A a ta po tebe vystartuje..hm?
ber to ako realnu situaciu.
@veroniques rovnako je tam možnosť, že si budeme spievať arménske koledy, ale dotyčného spolucestujúceho bude natoľko vytáčať moje hypotetické ráčkovanie, že ma prebodne nožom od paštéty.
proste ber to tak,ze sa to stat moze presne tak ako ked si prisadne opity srbsky vojak,ktory je skinhead s hiv a so smradlavym syrom..no proste..moze sa to stat..
a btw nemyslím si, že utečenci cestujú vlakom...
Malá kvapôčka čoho? Semena? Áno, na sliznici, ideálne poranenej, ideálne v množstve väčšom než kvapôčka; alebo na otvorenej rana.
A netvárme sa, že sa na birdzi vidíme prvýkrát. Názorové systémy všetkých zúčastnených sú myslím pomerne známe; a ja tu piatym rokom behám po fóre s dúhovou vlajkou zapichnutou v riti a na vašich webkách sa z nejakých dôvodov zásadne stretávajú xenofóbi vs. dajme tomu multikulturalisti, tak sa netvárme, že toto je rozprava o tom, čo sa môže stať počas týždňa vo vlaku.
btw koment @1
a znova.
PREDSTAVA - VLAK -TRANSIBIRSKA MAGISTRALA - TY - PAN S HIV (nevies o tom,klavirista,maliar,dlho bez sexu) - 1,2;.4 DEN hahaha hihihi ,SIEDMY DEN ,prask ZNASILNENA..
teraz mi napis,ze ci sa to nemoze stat..
inak váhala som medzi dvoma najpočetnejšími možnosťami. keby pri tom cigánovi bolo napísané, že smrdí, dala by som jeho, ale keďže nesmrdí, tak by mi asi prekážal menej.
ale našťastie tam dlho nebol, nedalo sa to moc vydržať
no neviem asi by mi vadil hocaký človek z väzenia (bohvie za čo tam bol), potom ten chorý umelec a smradľavý syr
1. skinhead ≠ automaticky nácek + môže byť opitý do vesela alebo spať, alebo mať pri sebe nejaký alkohol a byť ochotný sa podeliť
2. cigán môže byť slušný, aj keď ide z basy, nemusí byť rovno vrah - možno tam bol za neplatenie alimentov
vojak bude pravdepodobne starší a nespoločenský, utečenec ustráchaný, frandcúzov syr sa dá zjesť (najlepšie spolu s nejakým chlastom od skinheada)...
takže po celkovom zvážení by mi možno najviac vadil DJ
si precitaj co som pisal..
@53 si precitaj
ale zas by som chcela sedieť s tým vojakom.