Akože zväčša kašlem na to, ale keď som nasraná a stretnem nejakých retardovaných hiphopákov, ktorí sa SPRÁVAJÚ retardovane, tak som potom ešte nasranejšia.
@7 podla mna cim mensia komunita ( mesto, dedina ) tym viac ludi sa na teba bude pozerat ked sa oblecies nezvycajne, keby taky clovek prisiel niekde do Berlina nikto nanho ani nekukne
Ja nwm mne je to u riti ale ked som nasratá a vidím hopera ktorí ide s pusteným mobilum na celú ulicu a nejaký kkt hoper mu tam bléka tak ma to dokáža nasrat!..ale co mám? ..
@maxton mas pravdu ja byvam na dedine a s kamoskou pocuvame skor styly ako punk rock a metal takze chodime v ciernom...minule som mala take cierne rukavice bez prstov a na nich nakresleny biel kriz...no neotocila sa za mnou polka dediny???...a tak ma to nasralo myslia si ze som nejaka satanistka cico??? alebo ze som sprosta???...ale serie ma to len ked mam bud velmi dobru alebo velmi zlu naladu
@vewe tym si mi nieco pripomenula isli sme za rodinou na taku mini dedinu ze pocet obyvatelov asi menej ako 300 a bola som oblecena v ciernom a moja 13 rocna sesternica sa ma spytala ze: "a ty uznavas diabla?"
Moc sa nezajímam, kto má aký štýl.. Možno je to rapper (mno prepáčte, ale ja rap nemusím!), ale je to správny človek...
Práve posledné niektoré dni som rozmýšľala nad tým, že štýly používame, ako u zvieratách/vtákov perie... Pre vzbudenie pozornosti... Ale fakt... Keď napr. uvidím niekoho, na kom vidím, že má jasný štýl, tak si ho obzriem.. nezáleží na tom či je emo, alebo punk... Aj tak som spozornela a tým dosiahol to čo chcel ten dotyčný... Jasné.. niekto stále a stále opakuje, že sa neoblieka pre iných, ale preto, lebo sa mu to páči.. Dokonca aj ja to hovorím, ale podvedomky ide každému o toto...
Veď priznajme si... viac spozornieme na niekoho, kto je štýlovo oblečený, ako na sivú myšku...
Minule som išla autobusom asi 15 zastávok a chcela som si sadnúť, boli asi štyri voľné miesta.To najbližšie voľné bolo vedľa chlapíka s obrovským modrým čírom, kanady, dvadsať náušníc v každom uchu..No čo, nepáchol, sadla som si vedľa neho..On na mňa celé štyri zastávky vyjavene čumel, že ako som sa preboha odvážila k nemu sadnúť
nemam ziadny rpoblem s vyzorom druhych,co je na tom ked ma niekto na sebe oblcene nieco co ja nenosim alebo by som si nikdy na seba nedala,nepozeram sa na vyzor,ale neiktorym ludom dost vadim asi ja,bo maju debilne rpipomienky ale nevsimam si to,proste si ma hned kazdy vsimne bo som napadna a zaujimava nemozem zaot ze som enprehliadnutelna a ked s tym mate problem vasa chyba ja s tym rpoblem nemam ,sa na mna nekukajte ked sa vam nepacim a nezazerajte po mne jak debili a nepokrykujte ked s ana vas kuknem ze co cumite a este mne zacnete nadavat ze aj cumim,ach ake trapne,no aj take s ami stava ,hehe akoze ale mna tym nenaserete ,viete kde vas mam vsetkych X D xD
Ked mám zlý den, tak ma všetko jebe a ked narazím na Emáká nejkého, tak mu aspon vštiepim ostrý pohlad do očí a ked nie to tak mu proste musim niečo urobit lebo ma dost jebu taky ludia čo si ubližujú a trápia tým tých druhých...
Z čoho mi najviac buri krv? Z namachlených kuriev v minisuknách (o niečo širsích ako opasky), v tielku ktoré nezakríva ani drásajúcu o 5 cisel mensiu podprsenku z peroxidom na gebuly...ale aj bez neho....a ešte prijebaný kurevníci podobnej kategótie ako dievčiny ale hglavne v ružovom.. no humus proste....a ta ich "inteligenica" ešte väčši humus..
ved teraz idem domov z obchodu a vymlety kktkovia sa smeju....našatali do prizemi jednemu sesedovi vietnamcovi do topanok čo tam má pripravene zna zahradu (pred panelakom sa o to cele dni stara take kvetinky nech to tam vyzera pekne).....
@bloodydoll hej presne tak...a ludia na teba kukaju jak na debila hoci je vedeky dokazane ze inteligentny ludia pocuvaju metal...ale nie na tom je nieco pravdy ved videla si hoppera co je dobry aj v niecom inom ako grafity a nadavanie???...a bitky...no mnoho ludi v "ciernom" najdes vsade ako neviem su nejakom labaku...priklad abbie z NCIS ale vazne...okrem toho ze sa skvele oblieka hehe ...jej to tam pristane no ne???
no tak takýto prístup asi hovorí o mínusovom iq danej osoby! hodnotiť niekoho len podľa toho, ako sa oblieka, alebo akú hudbu počúva je naozaj nemiestne prízemné... a naviac neviem čo je zlé na tom, keď má človek vlastný štýl... v dnešnej dobe je strašne cool byť ohromne tuctový a keď sa vymykáš z normálnu, hneď každý zazerá... akože údajne sa spoločnosť mení, ale hovno hovno zlatá rybka, v určitých smeroch tu máme stále stredovek... HANBA!
vidím že tu odzneli dosť dlhé komentáre, ale teraz ja
Ja sám vyzerám niekedy dosť podivne, a keď si dá niekto číro je hneď punker? ja niesom moc toho názoru ako keď vidím nejakého metalistu kvázi gotha dievčatá chalanov, tak ako im závidím že mne sa asi tak v živote nepodarí ohodiť, čiže ich obdivujem tak ako aj punkerov, no ale nie tých punkerov ktorí nevedia o čom punk je (avril lavigne, greenday blink)
potom je to osobitá skupina diskáči, u nás sú všade je to ako mor, nemám proti ním nič len všetci sa chovajú tak ako keby boli nakazení nejakou chorobou, na diskotékach, tancujú jedine vo dvojici(aj chalan na chalana či dievča na dievča) obliekajú sa hlavne do bieleho aby im to pri tom ultrafialovom svietilo (to im trochu závidím )
potom hihoperi raperi či traperi, tak ja neviem čo si o nich mám myslieť, nechcem nikoho uraziť, ale nezdá sa mi žeby taký rytmus, dával dobrý chod slovenskému hiphopu, nájdu sa skupiny ktoré môžem počuť ale je toho strašne málo, ale čo sa tíka našich vyznávačov, hahahahaha mu hahaha smejem sa keď ich vidím na ulici(samozrejme len v duchu)
Takéto veci-hiphoper, punker, metalista ten je zlý, ten je dobrý- neriešim, lebo medzi svojich dobrých kamarátov radím ako ľudí počúvajúcich hip hop, tak aj metal. Keď si s tým človekom rozumiem, nemá debilné reči, nerobí kraviny, môže počúvať aj echo v jakyni
Ale na ulici ma maximálne pobúri výklad odrážajúci moju chôdzu!!! Ježíš, vtedy neviem kam z konopí
Ja mám úpln v pi** ked vidím nejakého emaka, punkera či hopera ved je to ich vec pokial sa nesprávajú nejak nevhodne beriem ich ako úplne obyčajných ludí...
A myslela som že sú tu inteligentnejší ludia, ktorí nesúdia podľa výzoru... Som trošku sklamaná:/
z tych moznosti ma napobruje ziadna, kazdemu sa paci nieco ine a ani ja nevyzeram priehladnutelne ked idem po meste, takze neriesim no, ktora osoba vyznavajuca oblecenie... a co ak ziadne nema? ale to by uz bol vrchol
vzdy ma vie rozosmiat tazky 15 rocny hip hoper ktory ma na sebe tricko xxxL nohavice stiahnute na pol zadku rozkrok nohavic niekde pri kolenach a rovnu siltovku...mna len zaujima jak v tych nohaviciach utekaju
Kožušina...a také nechutnosti, takých by som postrielala, 15 roční,ktorí sa tu tešia velkej obľube u vašej prudko inteligentnej rady starších birdzákov majú svoje xxl tričká a čierno ružové emo mikiny aspoň z niečoho,čo nestiahli za živa z kože....
V poslednom čase už radšej ani nechodím von "na ulicu" pretože po prvé to slovné spojenie dostalo od čias Rytmusa a podobných indivíduí iný význam ako malo pred tým a s tým ja nechcem mať nič spoločné a po druhé, vidím až príliž veľa "obyčajne" oblečených ľudí typu "Kopírujem všetko čo vidím v INku" alebo "Aj keď mám tridsať kíl nadváhu nevzdám sa obtiahnutých nohavíc v kotrých vyzerám ako jaternica" či chlapci typu "čím menej vidím tým viac som sexy". Hiphoperský image či emo image mi vôbec nevadia, kým sú originálne a nie stotisíckrát obkopírované aj keď to, bohužiaľ, tak väčšinou je.
@tesfaye ani ja takych nemam rada...si predstav ze v triede mame baby ktore akoze punks not dead ale to len preto ze to teraz "leti" inak s tym zacala jedna co tiez za jeden rok stihla byt hiphop emo a punk teraz ze regge no takych ludi nechapem...a neznasam takych co povedia ze metal 4ever a ked im povies neviem napri korn ta poedia to co??? ma ide rozhodit
@vewe na hodokvase som bol na korne a pohodička...robia si svoju hudbu už x rokov a žijú si...na pankáčky mám svoj názor no najviac na smiech sú tie hárdkór gotické devy...
Mne sa to nestava, aby ma niekto nasral, ale najskor su to ti mali raperkovia 12 roni z tych mam take nervy na smiech sak poznate to .... No a raz co ma tak najviac poburilo, bol muz v ciernom cely obleceny (vyzeral jak buzerant) a na krku mal retiazku taku hrubu dlhu, na nej dva pentagramy a dole celkom ciernocerveny obrateny kriz dole hlavou... A hlavu mal ostrihanu na kratko vlasy a do takej hviezdy.... To su podla mna uz chori ludia...
@tesfaye to s tym kornom bol len priklad prve co ma vtedy napadlo teda mi napadlo a tiez nemam rada tier darcorky
@veryhappyhippo hej ale tvaria sa jak najmudrejsie...hlavna vec ze maju tie zatvaracie spenliky ine im netreba...no ja ne som az taka punkacka skor metal a rock ale niektore skupiny maju nieco do seba
Každého vec ako sa oblieka! Mne to je jedno ja sa väčšinou pozerám do zeme alebo pred seba a nevnímam okolo idúcich! Ale raz keď som šla s mamčou od alergologičky,tak jedna holka mala nad pupok tričko , bedrové gate a červené tangáče dobre že nevitiahnuté až na hlave.Tak z toho sa mi chcelo grcať!!! (blee)
mne sa len hnusia mlady hoperkovia z ktorych tiehne alkohol na 100 metrov a myslia si ze su preto straasne cool....a ten pohlad na baby jak na cerstvo upeceny steak..ble....ale nejedna sa o vsetkych hovorim len o urcitej skupine....a inak seci v pohodke akurat ma obcas desia drogovi dileri inak oki.....
No moznosti je tu vela. Pocuvam metal aj sa tak obliekam... a mam rada niektorych hoperov ktori su celkom normalni. A neznasam metlakov ktori sa spravaju absolutne debilne a detinsky. Zas ma vedia pekne vytocit aj hoperi ktori sa tvaria ako majstri sveta ( to vidno dost casto ) a mam rada metlakov ktorym nevadi poecat s 13 rocnou babou o normalnych veciach. inak punkeri, rockeri a emaci mi nevadi podla mna su vsetci pekni hlavne tie cira a vybijane veci To je asi vsetko k tej vecnej dileme o hudobnych styloch.
ja si taketo nevsimam ale ked uz sa nudim a idem po ulici tak si vsimam ako je kto obleceny .. myslim tym ze ako je zladeny a tak .. ale toto je v pohode ... kazdy ma svoj nazor na zivot a kazdy ma svoj styl ... tak preco by som sa na tom mala poburovat
a inak myslim ze hoperi su v poho ... nechapem preco su tu druha najvacsia skupina ... co je na nich poburujuce ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
chlapi: spicate topanky, biele gate, ruzove oblecenie, slnecne okuliare, hoci je zatiahnute, gel na hlave
zenske:
vysoke podpatky, biele oblecenie, bluzky, kosielky, ruzove oblecenie, slnecne brylky + kabelka
Práve posledné niektoré dni som rozmýšľala nad tým, že štýly používame, ako u zvieratách/vtákov perie... Pre vzbudenie pozornosti... Ale fakt... Keď napr. uvidím niekoho, na kom vidím, že má jasný štýl, tak si ho obzriem.. nezáleží na tom či je emo, alebo punk... Aj tak som spozornela a tým dosiahol to čo chcel ten dotyčný... Jasné.. niekto stále a stále opakuje, že sa neoblieka pre iných, ale preto, lebo sa mu to páči.. Dokonca aj ja to hovorím, ale podvedomky ide každému o toto...
Veď priznajme si... viac spozornieme na niekoho, kto je štýlovo oblečený, ako na sivú myšku...
Minule som išla autobusom asi 15 zastávok a chcela som si sadnúť, boli asi štyri voľné miesta.To najbližšie voľné bolo vedľa chlapíka s obrovským modrým čírom, kanady, dvadsať náušníc v každom uchu..No čo, nepáchol, sadla som si vedľa neho..On na mňa celé štyri zastávky vyjavene čumel, že ako som sa preboha odvážila k nemu sadnúť
no a tie pipky to nemusím ani ja..hopperi len ked majú pustenú muziku...a ešte nemám rada takých tých čumiacich dedkov
Vtedy mi stupa adrenalim velmi razne.
ved teraz idem domov z obchodu a vymlety kktkovia sa smeju....našatali do prizemi jednemu sesedovi vietnamcovi do topanok čo tam má pripravene zna zahradu (pred panelakom sa o to cele dni stara take kvetinky nech to tam vyzera pekne).....
ešteže ja som taká super a mám právo pindať na ostatných.
ach
Ja sám vyzerám niekedy dosť podivne, a keď si dá niekto číro je hneď punker? ja niesom moc toho názoru ako keď vidím nejakého metalistu kvázi gotha dievčatá chalanov, tak ako im závidím že mne sa asi tak v živote nepodarí ohodiť, čiže ich obdivujem tak ako aj punkerov, no ale nie tých punkerov ktorí nevedia o čom punk je (avril lavigne, greenday blink)
potom je to osobitá skupina diskáči, u nás sú všade je to ako mor, nemám proti ním nič len všetci sa chovajú tak ako keby boli nakazení nejakou chorobou, na diskotékach, tancujú jedine vo dvojici(aj chalan na chalana či dievča na dievča) obliekajú sa hlavne do bieleho aby im to pri tom ultrafialovom svietilo (to im trochu závidím )
potom hihoperi raperi či traperi, tak ja neviem čo si o nich mám myslieť, nechcem nikoho uraziť, ale nezdá sa mi žeby taký rytmus, dával dobrý chod slovenskému hiphopu, nájdu sa skupiny ktoré môžem počuť ale je toho strašne málo, ale čo sa tíka našich vyznávačov, hahahahaha mu hahaha smejem sa keď ich vidím na ulici(samozrejme len v duchu)
nech si chodia jak chcú....
PIPKY A METROŠI, VLÁDNEME SVETU!
Ale na ulici ma maximálne pobúri výklad odrážajúci moju chôdzu!!! Ježíš, vtedy neviem kam z konopí
A myslela som že sú tu inteligentnejší ludia, ktorí nesúdia podľa výzoru... Som trošku sklamaná:/
na druhu stranu prechadzam len ak sa ruti oproti volajaky co ani nevie rovno chodit uz
tiež nechápem slepice, ktoré si myslia, že keď idú na tvrdší koncert tak sa musia navliecť do čierneho a nahodiť drsné výrazy...
Čo tu má niekto proti Punkerom sakra!!!
@vewe na hodokvase som bol na korne a pohodička...robia si svoju hudbu už x rokov a žijú si...na pankáčky mám svoj názor no najviac na smiech sú tie hárdkór gotické devy...
@veryhappyhippo hej ale tvaria sa jak najmudrejsie...hlavna vec ze maju tie zatvaracie spenliky ine im netreba...no ja ne som az taka punkacka skor metal a rock ale niektore skupiny maju nieco do seba
@vewe metal pomaly umiera, takisto ako umrel pank...Pank je mŕtvy nech žije buržoázia krásne heslo z pank ajlandu 08-7 už neviem
a inak myslim ze hoperi su v poho ... nechapem preco su tu druha najvacsia skupina ... co je na nich poburujuce ???