a príde za vami niekto v mene narkobaróna, aby ste prijali peniaze (veľký obnos) a ak neprijmete, tak vás odstránia. Vašim účelom bude nevšímať si pašované drogy.
Čo by ste urobili, ak by ste boli zároveň zásadový ?
@n0win0u Ale určite nemajú strach z výšok, to sa im musí nechať! (Ja mám len jednu jedinú výšku a aj to sme na prvom poschodí a mám z nej viac strachu, než sa na také pomery sluší .)
@antifunebracka nemyslím si, tam aj tak všetci vedia kto je díler, kto je narkobarón a často sú tam vraždy a vedia na koho objednávku. Ale čo keď, narkobarón si ľahko získa chudobných a polícia je bez dôkazov. V tých krajinách nejde o povesť človeka, alebo o to, aby si nevedel kto to urobil.
A takí odvážlivci už boli a odstránili ich. Toto nie je cesta.
ako policajt sa môžeš akurát tak odjebať s tým ktorý ti ponúkal úplatok. V tých krajinách je proste napiču nastavený systém. Poctivý policajt neprežije dlho, ak aj padne narkobarón, okamžite ho nahradí ďalší chudoba si nevyberie ak chce prežiť ďalší deň zapredá sa za pár šupov kľudne aj zlu. V tých krajinách by sa malo v prvom rade bojovať s chudbou a triednou priepasťou, nie silou mocou skúšať tasiť väčšie a väčšie kalibre, až sa budú na haciendy a policajné stanice zhadzovať miniatomovky.
Beriem prachy , kontaktujem protidrogové nech ma dajú do programu ochrany svedkov , budem svedčiť , budem požadovať zmenu bydliska v európe pod iným menom a dúfať že ma nenájdu .
poctivy policajt? sak bude brat peniaze za to ze nic nerobi tak to je a tak to ma byt... na to ze che byt poctivy ale nemoze sa moze len stazovat a vyhovarat ked je vo filme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
nemuseli by mi davat peniaze, drogy by sa dorucili v poriadku a neporusil by som ani svoje zasady a vsetci by boli spokojni a tak ^__^
a keby sa stem dostat do neba, tak sa dostanem, ale do by stev ist do neba ?
Ja poznám náhodou pár zvrhlých ľudí, čo chcú ísť do neba a papať obláčiky a cikať na zem .
@flussica tak to su pekni humusaci
A takí odvážlivci už boli a odstránili ich. Toto nie je cesta.
@n0win0u mám, a ešte aký!