to neni vela. by som si kupila veci, ktore potrebujem v rozumnych cenach, lebo keby som si kupovala luxus, tak mi uz nic nezostane...a necham si na dlasie mesiace. najradsej by som sa dakam este odstahovala, ale to je velmi mala cena, aby to stalo za to. v najme by to vydrzalo niekolko mesiacov a ja predsa nechcem mat najom, ale vlastny bejvak. cize po potrebnych veciach by mi neostalo nic okrem rezervy, pocitam tak 2000.
3000 je málo na to aby som mala čo mať chcem, takže by som sa šla poriadne ožrať, kúpila si niečo pekné, časť nechala a asi polovicu dala Tygríčkovi nech nám šetrí na ten domček
ja by som šla nakupovať. A potom skočiť tandem. A potom na dovolenku. A kúpila by som si krásny cestný bicykel. A aj piť by som všetkých pozvala medzitým. A ešte by mi ostalo...troška.
ooooo..... tak.... uprimne by som asi odložil a podľa okolností buď z toho bude nový štart o 5000km inde alebo kúpim auto , investujem do mojich kšeftou a niečo dám našim
Asi by som ich investoval do vzdelania (jazykový kurz, certifikát, autoškola, HBR, lynda.com, programovanie, coursera, členstvo v kluboch, ....) + doména a hosting.
A vlastne...keď mám možnosť, prečo si nesplniť svoje sny? Takže by som si zaplatil dosť drahú vstupenku na Tomorrowland (na budúci rok až samozrejme, teraz je všetko už dávno vypredané) a navštívil mestá, ktoré chcem s ľudmi s ktorými chcem
pochodila by som festy, mala dost penazi do anglicka, stihla by som dovču v taliansku, kupila by som ntb a nový mobil a našim splatila vodičák, nuž a to asi stačí
prenajala by som si na nejaký čas nejakú peknú vilku v Toskánsku na dovolenky a tak ... ale nie, asi by som si ich odložila na účet, prípadne by som ich investovala nech sa mi zhodnotia, alebo by som darovala časť rodine no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
desať deka rýdzeho zlata by som si kúpila a dívala sa naňho
buď leto v anglicku, ale to mi dúfam zaplatia aj tak, lebo mi na to niekoľko rokov šetrili a milujem ich za to
ale tak reálne by som si kúpila premakanú zrkadlovku a za nejaké dve zvyšné stovky išla nakúpiťoblečenie
a prípadný zvyšok by som si odložila
Zvyšok by som podaroval mame, teraz peniaze neskutočne potrebujeme..Ale ten mobil chcem
Upps...tak to mi potom nebude stačiť ani 5000€ :/
vy ktorí žijete v duchu Božej lásky viete o čom hovorím
peňazí mám toľko, že po mojej smrti, polovica pôjde na detské domovy ak teda zomriem skôr ako matka, čo je veľmi reálne ......filip
@zusss yo nigga, zlozime sa nanho a budeme jazdit spolu?
ale nie vážne .... asi by som si zaplatila angličtinu a nemčinu ,poprípade nejaký ten tanec (+ kúpila kozmetické a vizážistické pomôcky do školy )
Vpodstate mas pravdu, nemalo by sa to robit. Ale z coho si potom kupim mercedes ?