...ste rodičmi a máte 14-15 ročnú dcéru, ktorú nadovšetko milujete a ona by jedného dňa prišla za vami a povedala by, že čaká dieťa. Ako by ste sa zachovali?
ja by som si s nou sadla a pozhovarala sa, ze co a ako dalej. ak by si chcela to dieta nechat, vysvetlila by som jej, co vsetko obnasa vychova a ak by si ho chcela nechat aj tak, podporila by som ju v tom... pokial by sa rozhodla, ze dieta pojde prec, takisto by som ju podporila. Nie je v mojom zaujme nejako ju trestat - potresta ju sam zivot, ze v takom mladom veku sa sama stane matkou, ked ma este vlastne cely zivot pred sebou...
ale v prvom rade chcem podotknut, ze ak by k takejto situacii doslo, chyba by bola zrejme vo mne, ze som ju nedokazala vychovat tak, aby sa jej toto nestalo...
ja by som jej povedala ze rpeco si nedala pozor porozpraval by som sa snou potom by som isla s jej otcom zbiť toho chudaka ktory ju nabuchal a poriadne mu to spočitať a nakoniec by išla na potrat na ktorý by sa ten kkt co ju nabuchal musel dívať.. a on by ten potrat musel aj zaplatiť samozrejme
@marosko81 ci by chcela alebo nie?nepocuvala by co bi si jej rozkazoval...keby ja byt na jej mieste a ti si moj otec tak ti zaplujem tvar a uteciem prec od teba... a na dalsi den by bolo v spravach o mladom dievcati ktore sa zabilo...
ja si myslim ze ak mate s deckom fakt dobry vztah a zaujimate sa o neho ...tak to dieta ma vo vas iste idealy a nechce vas sklamat ..cize by sa tato alternativa ani nestala ..dufam ze ma zas par mudrych ludi zdrbe ako keby malo doma 10 deti
By som sa s nou porozprávala a viriešili by sme si či chce isť na potrat alebo nie .. čo už by som mala robiť? Vyhnať svoj emilované dieťa z domu ? Určite nie!
@drejka a co mam povedat? mam ju poslat na potrat a mozno znicit tym zivot ..lebo mozno uz nebude mat deti a mozno to psychicky nezvladne? mam vychovavat decko nejakeho sopliaka co si chcel omocit vtaka v mojej dcere? alebo ju mam vyhodit z bytu a nechat ju v depkach samu v tom ze som ju nepodrzal? neviem co by som robil proste
dúfam , že mojej dcére by sa to nestalo ! ale keby hej tak určite by som ju nezabila, veď je to moje decko predsa.. ale vypočula by si a isto nepekné slová.. ale potom by som jej s tým bábom pomáhala .. ale predstaviť si 14 ročnú mamičku ... nepekné !
Teraz vážne. Asi by som ju riadne zjebala, s prepáčením. A navrhla by som jej potrat. Lebo si nemyslím, že sa štrnástka dokáže postarať o dieťa a ja sa o nejaké decko navyše nebudem starať, len preto, lebo moja dcéra si nedala pozor. Hej, asi by som trvala na potrate. Podľa mňa je to racionálne riešenie.
Ale moja dcéra bude ešte v pätnástich panna, musí. Dieťa pekne po vysokej, a keď si nájde dobrého chlapa. A hlavne až po svadbe. Aby som sa o to dieťa potom nestarala ja, ale ona s mužom. Nech si zariadi vlastnú rodinu. Bodka.
Určite si nedokážete ani predstaviť kebyže to dievča znásilnia ....a ona vám to neche ani len povedať... čo by ste potom robili? zrevali ju dali jej par faciek a pri tem by ste ani nevedeli jake to pre nu musi byt tažke...
Ake tvrde názory."POTRAT" "JEBLA BY SOM JEJ JEDNU" atd. Ako to tu už niekto spomínal ..nikto nevie čo by urobil dokým by to nezažil..a podľa mna 90% je výchova a 10% či si to decko dokaže udržať hormony pokope ..a znásilnenie je už iná vec ..
dcéra moja bi si to veru vypočula ale určite vyhadzov ani bitka to nieje riešenie lebo sama zistí že si mala užiť dectvo skazila si tak teraz budeš niesť následky a vnúča nieje nič zlé
Verim, ze sa to nestane, lebo na tu temu si normalne pokecame uz omnoho skor, ale ked sa aj, tak sa k tomu postavim normalne. Prehodnotime situaciu, ci si chce diatatko nechat, ci nie a budem ju urcite podporovat, nech uz sa rozhodne akokolvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ved nic take strasne by sa nestalo.
(Teda ak nejaká Zuna bude)
ale v prvom rade chcem podotknut, ze ak by k takejto situacii doslo, chyba by bola zrejme vo mne, ze som ju nedokazala vychovat tak, aby sa jej toto nestalo...
ale tak keď by si to tak "vylepšila" tak by som jej pomohol
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................,.....
.................../...........................................................,}....
................./.....................................................,:`^`.}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...................................../...................
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__...........
,,_..........}.>-._....................................|...............`=~-,....
.....`=~-,__......`,........................................................
...................`=~-,,.,......................................................
................................`:,,...........................`..............__..
...................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_..........._,-%.......`...............
..................................,<`.._|_,-&``................`..............
Takéto niečo sa mi raz snívalo, mama sa usmiala a objednala ma na potrat.
Takto by som sa zatvaril... a poslal by som ju napotrat ci by chcela alebo nie
15 ročná - len došla hranica a už sa kurvíš?
tak či tak... čo má 14-15 ročné dievča mať sex? HLAVNE o TO ide a nie o TO, že je tehotná. To je "vec" s ktorou sa nedá nič robiť.
a aj tak chcem troch chalanov takže s dcérou ani nepočítam
ale takúto situáciu si neviem ani predstaviť....
ale ak by nejakého stretla, tak by som jej to decko možno aj dovolila
na synov mám vymyslené zas iné mená
@misula16 ja mam svoje vychovne metody a ver tomu ze by mi nenaplula dotvare ja by som ju psychologicky tak znicil ze by na ten potrat isla
musela som
Teraz vážne. Asi by som ju riadne zjebala, s prepáčením. A navrhla by som jej potrat. Lebo si nemyslím, že sa štrnástka dokáže postarať o dieťa a ja sa o nejaké decko navyše nebudem starať, len preto, lebo moja dcéra si nedala pozor. Hej, asi by som trvala na potrate. Podľa mňa je to racionálne riešenie.
Ale moja dcéra bude ešte v pätnástich panna, musí. Dieťa pekne po vysokej, a keď si nájde dobrého chlapa. A hlavne až po svadbe. Aby som sa o to dieťa potom nestarala ja, ale ona s mužom. Nech si zariadi vlastnú rodinu. Bodka.