...že máte konečne možnosť dosiahnuť svoj cieľ. Každý z nás v živote po niečom túži, niečo si kúpiť, získať niekoho priazeň alebo sa dostať na nejaké miesto. Predstavte si, že by ste dostali šancu splniť si svoj sen - jednorázovo, a nedalo by sa to vziať
nie... ako jasne sú v mojej rodine ľudia ktorých mám menej rada, ale že by som ich kvôli svojmu osobnému prospechu nechala umrieť..a vlastne keď tak and tým rozmýšľam... možno aj áno.
Ja by som si zelal by velmi inteligentny, taky inteligentny, ze by som bol schopny vsetkeho a tym padom by som mohol aj ozivit danu osobu a mal by som oboje
No, ja si myslím, že v svete, ktorý je konštantne nešťastný, by to bol super výdobytok ... Teda ak by tá jedna vec vedela zmeniť u ľudí tento stav ...
Lepšie mať svet plný naplnených ľudí, ako dvojnásobok ľudí nespokojných ...
Ale to len trepem o blbostiach v extrémnych prípadoch zasa, na niečo takéto by nemohol pristúpiť žiadny človek, ktorý nie je úplne na dne a nie je totálny egoista nehľadiaci na druhých ...
aj keď polovicu rodiny z duše neznášam, asi by som to neurobila, pretože mojim ,,snom" je aby sa tí ktorých mám rada mali lepšie a konkretne jednemu z nich tak trochu zničila život moja rodina (tá časť ktorú neznášam, ale nenávidela som ju aj pred tým než som sa to dozvedela) a nechcem byť taká ako oni, tka nikomu nebudem ničiť život, radšej svoj sen dosiahnem inak...
1. Mám ambície takého druhu, že keby sa mi zo dňa na deň splnili, nebolo by to ono.
2. Trpím fixnou ideou, že materiálne a krátkodobo dosiahnuteľné veci, po ktorých túžim, si nezaslúžim, a nesplnili by moje očakávania.
Pre nejaké mighty umelecké nadanie by som síce vyvraždila príbuzenstvo aj osobne, ale aj tak sa mi nepozdáva ten spôsob nadobudnutia chcem-a-zrazu-mám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Okamžite.
A koho by som nechal zabiť?
To si nechám pre seba.
Lepšie mať svet plný naplnených ľudí, ako dvojnásobok ľudí nespokojných ...
Ale to len trepem o blbostiach v extrémnych prípadoch zasa, na niečo takéto by nemohol pristúpiť žiadny človek, ktorý nie je úplne na dne a nie je totálny egoista nehľadiaci na druhých ...
2. Trpím fixnou ideou, že materiálne a krátkodobo dosiahnuteľné veci, po ktorých túžim, si nezaslúžim, a nesplnili by moje očakávania.
Pre nejaké mighty umelecké nadanie by som síce vyvraždila príbuzenstvo aj osobne, ale aj tak sa mi nepozdáva ten spôsob nadobudnutia chcem-a-zrazu-mám.