neviem či to stačí ale kúpila by som si nejaký malý ostrov
no keby že tú hru banka zruší tak by som bola maximálne smutná
no potešila by som tým aj druhých, niekoľko ľudí by som si vzala so sebou (samozrejme ten ostrov bude aj z luxusnou vilou,letiskom a a ešte všetko čo k tomu patrí )
Kde na to chodíš? Ale je to zaujímavá diskusia, konečne niečo poriadne.
No tak to by som si kúpila nejaké veľké rodinné sídlo, najdrahšiu dovolenku, chodila by som po hoteloch...a kebyže takú sumu každý den darujem nejakým útulkom, nemocniciam po Slovensku alebo aj celom svete, tak myslím, že by o peniaze nebola núdza Len aby ma niekto nezačal kvoli tým peniazom vydierať
nakúpil by som si vela vela vela veci co sa lahko predavaju a potom do konca zivota by som zil na ich predaji aby som mal mesacne aspon 3000 euro a to by sa mi zilo myslim ze naozaj dobre .. alebo by som si kupil nieco co proste stale vynasa ... plus stale by som utracal kupil by som si byty auto gitary a dopredu by som platil na vsetko ucty
určite by som mala už nové auto, počítač a kúpený byt (prípadne dom postavený s tým, že jeden deň by som vyplatila pozemok, ďalší architekta, další firmu, ktorá by ho postavila), obdarovala by som blízkych, priateľ by mal tiež auto v momente
a v prípade že by to zrušila, tak by som pracovala na jedlo, no žila by som v tom, čo som stihla kúpiť za tú dobu
@goldenr lenze ten denny prijem mozes minut len za ten jeden den, na druhy den budes mat uz len novych 57 600 a co si si nechala z dna predtym ti podla pravidla 1 banka zmaze
Ale je to blbost ako uz napisali niektory lebo vsetko je investicia aj ked si kupis kosacku tak ju neskor mozes predat , ja kebyze som mal len jeden den tento prijem tak by som kupil napr. 2 byty no a ako by mi dokazali ze chcem na nich zarabat ?
Každé ráno keď sa zobudíme, máme na účte 57600 sekúnd života na deň a keď večer ideme spať, nedá sa urobiť žiaden „prevod“. To, čo sme prežili a čo sa skončilo, je „včerajšok“.
• Každé ráno sa kúzlo začína zas a my hráme s jedným nemenným pravidlom: v každom okamihu sa náš život môže zastaviť, bez akéhokoľvek varovania vopred.
• Život je krátky, aj pre tých, ktorí len tak mrhajú časom a život sa im zdá dlhý !
• Takže, čo urobíme s našimi každodennými 57600 sekundami ?
Aj ked nwm ci by mi vysli 2 byty no nevadi tak jeden a ostatne peniaze by som minul na veci ktore chcem a nemozem si ich dovolit a na futbal do Barcelony by som si kupil listok
kupil by som si Dom sv. Alzbety na hlavnej a dal by som k nej postavit vysoku vezu s vytahom a kazdy vecer by som chodil do tej veze a trhal tie peniaze a hadzal na ludi
Asi no..by som zamierila do obchodov a totálne že všetko by som kúpila Gýčové, ale bavilo by ma to A potom niečo rodine a ozaj!! Aby som nezabudla, zaobstarala by som si ten naj profesionálnejší foťák na zemeguli A tá druhá otázka mi je nesympatická
Inac, banka by mi to mohla zmazat, kolko chce, ale je niekde povedane, ze si nemozem vsetky peniaze kazdy den vybrat a sporit si dalej doma pod matracom? Neporusila som ani jednu podmienku - peniaze som neprepisala na iny ucet a vlastne som ani neinvestovala.
Kupovla by som sicko hlavne autá a domy ktoré by sa neskor zmenili na investiciu Napiklad do podnajmu a pod to by som mal vac jak 20 000 mesacne určite
Dobráá téma ale fakt neviem asi by som tie prve dni len rychlo lietala po obchodoch na nakupovala si kraviny /oblecenie ,notebooky.../ a potom už neviem
@wewo tusim je to o tom, ako nakladas so svojim zivotom, ako "minas" svoje sekundy zivota, naco ich minies a ci to ma zmysel. Uvedomit si proste, ze zajtra sa ten ucet otvorit uz nemusi.
osobne si myslim, ze na pozastavenie je to celkom pekne, a uz len cakam ako ma za to vsetci spicuju
čoooooooooooooooooooooooooooooooooo veď to by bolo úplne geniálne !! každý deň by som nakupovala a každý deň by som mala vždy nové veci panebože ANO... no a keby mi to zrušili zrútila by som sa
joooj, jedna navšteva temnoty alebo obdobneho ochodu a bolo by po učte kupila by som kopec oblečenia, kvalitnu zrkadlovku, mobil, noťas, nehorazne množstvo knih, darčeky pre kamaratov a posldnu dvacku miniem v čokolavdovni v TT
kupovala by som všelijaké veci.... všetko čo by sa mi čo i len trochu zapáčilo. a keď by to skončilo, pozrela by som všetky tie veci, vytriedila ich a to čo by mi nevyhovovalo alebo nepáčilo by som predala na aukre alebo ebayi
čo ja viem, nakupoval by som zlato? To síce je investícia, ale nie v klasickom slovazmysle. Ak by toto neprešlo tak by som proste kupoval všetko, autá kktiny rozdával rodine, kamarátom
kazdy den kupil polovicu nehnutelnosti alebo 1/4 zalezi od ceny. a zvysok flakal. do prace by som vtedy samozrejme nechodil, dovolenka alebo neplatene volno
Nejaká vysoká umelecká škola v Paríži+kurz maľovania u najlepších umelcov+módna značka+obchodný dom+nejaký obrovský šatník(sklad), ktorý by som zaplnila oblečením, topánkami, doplnkami+obrovský dom(ktorý by som navrhla sama s pomocou najlepších arhitektov) na francúzskom pobreží s ateliérom+vlastná pláž+fittness+bazén, alebo rovno nejaký aquapark+stretnutie s mojimi obľúbenými spevákmi, speváčkami a kapelami+nádherné športové auto+byt(ak by to bolo možné, lebo to sa asi považuje za investíciu) v: Paríži, Londýn, NY, LV, Miami, Prague, Wien, Tampa, Bangkok, Hong Kong, Chicago, Dubai.. ale dosť pre mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
no keby že tú hru banka zruší tak by som bola maximálne smutná
no potešila by som tým aj druhých, niekoľko ľudí by som si vzala so sebou (samozrejme ten ostrov bude aj z luxusnou vilou,letiskom a a ešte všetko čo k tomu patrí )
No tak to by som si kúpila nejaké veľké rodinné sídlo, najdrahšiu dovolenku, chodila by som po hoteloch...a kebyže takú sumu každý den darujem nejakým útulkom, nemocniciam po Slovensku alebo aj celom svete, tak myslím, že by o peniaze nebola núdza Len aby ma niekto nezačal kvoli tým peniazom vydierať
a keby sa to skoncilo tak by som to predal a uzival si prachy
@goldenr robili sme to na občianskej
jedine na denne splatky ale to ak by to zrusili, boli by ste v riti..
ja by som si kupil auto a potom by som kupoval nejaky nabytok asi a elektroniku..
a v prípade že by to zrušila, tak by som pracovala na jedlo, no žila by som v tom, čo som stihla kúpiť za tú dobu
Je to Č A S !
Každé ráno keď sa zobudíme, máme na účte 57600 sekúnd života na deň a keď večer ideme spať, nedá sa urobiť žiaden „prevod“. To, čo sme prežili a čo sa skončilo, je „včerajšok“.
• Každé ráno sa kúzlo začína zas a my hráme s jedným nemenným pravidlom: v každom okamihu sa náš život môže zastaviť, bez akéhokoľvek varovania vopred.
• Život je krátky, aj pre tých, ktorí len tak mrhajú časom a život sa im zdá dlhý !
• Takže, čo urobíme s našimi každodennými 57600 sekundami ?
Kúpila pozemky, vlastný dom, vlastné auto.
pokiaľ teda každú sekundu nezarobím jedno euro. fakt v tom nevidím žiadny metaforický súvis, že 57 600 eur a 57 600 sekúnd.
osobne si myslim, ze na pozastavenie je to celkom pekne, a uz len cakam ako ma za to vsetci spicuju
Pre mojich priateľov to, po čom by túžili oni
Snáď som na nič nezaubdla