vykupil by som od lidla tesca a metra vsetok chlast a cigy mozno by som spasil nejaky ten gramik marijanky zavolal by som najlepsich kamosov a kamosky a poriadne by som to oslavil + este nejaky ten ohnostroj
Kúpila by som si obrovský dom, nechala si ho zariadiť a obsluhovať sa v ňom, poskupovala nejaké perspektívne nehnuteľnosti a celé to oslávila v tom novom dome
a ohňostroje ma nejak neberú zase, ale iných ľudí ktorých by som si zobrala so sebou asi aj áno, takže to, a najsamideálnejšia nejaká tá vilka na pláži....ale aj s bazénom, aby sa nikto nešiel topiť do mora, a dostatok všetkých prostriedkov podporujúcich zábavu.
zvyšok neobmedzeného rozpočtu by som nezištne venovala vyučujúcim, aby som si na silvestra nemusela zaťažovať hlavu skúškami.
siel by som sa lyzovat niekde na hory so znamymi..to si planujem uz asi 3 roky a nikdy mi to nevyjde..a na to by som nepotreboval ani nejaky obzvlast velky rozpocet
Jeden kus nejakej blízkej osoby, dve fľaše nejakého chutného ľahkého a veľmi kvalitného alkoholu a nejaké nerušené príjemné miesto so svätým pokojom a myšlienkovitou atmosférou. A rozprávať sa.
Tak v prvom rade by som si prenajala nejaký luxusný podnik, nakúpila vela luxusného (nielen) alkoholu, vela zradla, ohnostroja a pozvala kopec ludi, aj hlavne tych s ktorymi sa az tak nestretavam a kludne, nech si donesu aj oni niekoho
možno by som skúsil na ISS, alebo by som si postavil vlastnú nízkoorbitálnu stanicu, na takej orbite aby obkrúžila celý svet tak že akurát pod ňou sa bude odohrávať polnoc. celkom by ma zaujímalo či vôbec, a ako by silvestrovské ohňostroje vyzerali z vesmíru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pretoze takto vyzera silvester u nas
» fotky.sme.sk/foto/180929/ohn...
a takto u nich
to vlastne spravim aj tak
zvyšok neobmedzeného rozpočtu by som nezištne venovala vyučujúcim, aby som si na silvestra nemusela zaťažovať hlavu skúškami.
zobral by som si plno pirátov a hadzal by som ich alebo by som si to išiel užiť do podnikov a o polnoci si pozrel ohnostroj...
Takže asi @28
možno by som len odcestovala niekam do tepla.