nie, ale ked som bola mensia a bola som sama doma tak som menila hlas akoze sa rozpravam so starsim bratom, aby sa pripadny zlodej zlakol a utiekol prec
Ja iba raz keď som išla z jednej akcie sama domou a úplne som sa bála všelijakých počudesných ľudí tak som sa tvárila že telefonujem .. Monológ v zmysle :" aha ano dobre tak ma tam počkaj za dve minúty som tam "
raz, keď v práci spadla jedna konštrukcia a boli tam 7 majstri, vedúci, riaditelia všimol som si že všetci telefonujú, tak som sa tváril že aj ja telefonujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Večinou do mobilu hovorím len že "áno, hej, veď už idem, nebuď nervozný/á, veď idem" niečo takéto a potom sa vychošovy ospravedlním a idem chytro preč
-Mami/oci , áno, už idem, zachvílu som doma.-
Ja iba raz keď som išla z jednej akcie sama domou a úplne som sa bála všelijakých počudesných ľudí tak som sa tvárila že telefonujem .. Monológ v zmysle :" aha ano dobre tak ma tam počkaj za dve minúty som tam "
@pubi Hej, veru je, nikto sa vtedy nesnaží o rozhovor Naposledy som to tuším v lete použil, ovtedy nebola príležitosť
--
nie