Máte niekto s nimi skusenosti ? Kontkrétne som pred časom brala guaranu v tabletkovej forme (rastlinny zdroj kofeinu) ale nastal problém ked som potom nemohla zaspať a celu noc som bola hore....tomu by som sa chcela vyhnuť... ma sa brat dve hodky pred tre
Co mavas za treningy? Z vlastnej skusenosti tie simulanty su nic moc. Staci, ze ten trening musis mat rada, tesit sa nan a to ti doda silu. Ked tak, dve hodiny sa predtym najedz niecoho s vlockami, aby si mala dost energie
@onetouch - No ved to je to že sa na ne teším, ale proste cítim že ma to energeticky dost unavy napriek dobremu jedalničku...trening mam zostaveny s nejakeho kardia cize bud bežiaci pas, veslarsky trenažer alebo skakanie na švihadle do 20/25 min...v zavyslosti od dna a nastavenia treningu...jadro tvori posilovanie činky / stroje (crossfit prvky viac menej) a na koniec kardio 10 min. A toto - ked som ju brala, necitila som že by mi pri treningu nejako dodala silu..skor až po nom ked som nemohla spat
trening ta ma unavit, skus viac regeneracie, na trening mas ist plna energie a sily aj bez stimulantov, menej je niekedy viac a pri posilovani to plati 2x.
alebo si to skus dat skor, ked nebudes vediet zaspat, nezregenerujes a si v zacarovanom kruhu, ja si davam pred treningom kavu, ak potrebujem povzbudit, zaberie takmer ihned a po treningu clovek aj krasne zaspi
@method - ved toto...rozmýšlam či toto niele je otazkou možno nedostatočneho jedalnička, zhoršenou kondiciou po vypadku či zanedbanie regeneracie v podobe zhoršeneho spanku.
co mas pod pojmom regeneracia ty ? možno v tom by som asi mohla robit chybu napr. neviem zahrnut viac prvkov do zaverečneho roztahovania s jogy ... co by pomohlo ?
kavu nemožem pit bolí ma s nej hlava ukrutne ...
preto ta guarana lebo ma v sebe kofein čo aj káva ..
konkretne od značky scitec - 100 tbl, 2400 mg to malo...ale čítala som recenzie ževraj to moc nepomaha...a ani ja som nemala ten dojem...
regeneracia je odpocinok fyzicky aj psychicky, ak mas dobry spanok malo by to stacit, pripadne este po treningu napustit vanu, porelaxovat trochu, niekomu vyhovuje cvicit 2 dni po sebe a potom 1 rest day, niekomu systemom 1 den cvicit 1 den regeneracia...treba vyskusat, s regeneraciou suvisi samozrejme aj dostatok bielkovin a aminokyselin, bez kt. sa regeneruje tazko. Stres ma tiez vplyv na regeneraciu, ked si zacvicis a ides do prostredia kde si v perma strese a napati, regen asi bohvieaky nebude
Tak na mna guarana alebo aj normálny kofein pôsobia akurat rozbúšením srdca aj bez cvičenia čiže to nie... Najlepši bude ten odpočinok a hlavne pravidelný a dostatočný spánok to kolko je to hodín pre teba musíš vedieť ty sama ale asi okolo 8
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
alebo si to skus dat skor, ked nebudes vediet zaspat, nezregenerujes a si v zacarovanom kruhu, ja si davam pred treningom kavu, ak potrebujem povzbudit, zaberie takmer ihned a po treningu clovek aj krasne zaspi
co mas pod pojmom regeneracia ty ? možno v tom by som asi mohla robit chybu napr. neviem zahrnut viac prvkov do zaverečneho roztahovania s jogy ... co by pomohlo ?
kavu nemožem pit bolí ma s nej hlava ukrutne ...
preto ta guarana lebo ma v sebe kofein čo aj káva ..
konkretne od značky scitec - 100 tbl, 2400 mg to malo...ale čítala som recenzie ževraj to moc nepomaha...a ani ja som nemala ten dojem...