je to podľa mňa v tom prípade poriadná krava a ja, ako ten chlapec by som bola šťastná, že s ňou už nič nemusím mať... aspoň sa ukázalo, na čom jej záleží...a čím skor, tým lepšie
Sice nie pre vzhlad, ale stalo sa mi nieco podobne....dva krat...stou istou babou. Ale aspon mi to dalo skusenost do zivota, ze kokota zo seba uz tak lahko robit nebudem.
ak to nebola len zamienka, ze kvoli vyzoru, tak je to potom poriadna krava...ale ona na to isto raz doplati a poriadne sa spali....nechapem taketo baby
no je to povrchne...ale ak sa takto zachovala, znamena to ze si pre nu az tak vela neznamenal. taketo zenske velmi rychlo zistia ze krasa nie je vsetko, ked zisti ze chlapec je sice pekny ale sprosty/necitlivy/...
su tu dosť názory ktoré som čakal a súhlasím s názorom že to nieje dobré tak spraviť dakomu... uff a ešte nudím sa napíše mi daktorá baba plss tku diky
povedala ti otvorene, že ťa opúšťa kvôli lepšie vyzerajúcemu chlapovi alebo si si len domyslel to, čo nevieš? možno v tom druhom objavila vlastnosti, ktorými neoplývaš, možno ju už omrzela "láska" medzi vami, veď zamysli sa nad tým sám...
Je to podraz jak kurva a dokazuje to,ze ta nemilovala,pritahovalo ju len to fyzicke kym sa nenaslo lepsie. Asi tak. Zazil som to aj ja a niekolko krat uz takze je mi z toho spatne. Ale robia to aj muzi samozrejme.
chlapče buď rád že si sa jej zbavil čím skôr ešte by si od nej niečo nachytal netráp sa nestojí zato ak po mesiaci ti dá kopačky len jej želám nech ten chalan bude rovnaký jebo jak ona a nech jej dá aj on kopačky ona to aj tak nepochopí lebo je piča najhrubšieho zrna
Mne začínajú podobné diskusie liezť čoraz viac na nervy ...
Ja by som povedal, nech si len taká povrchná baba nájde takého povrchného chalana a bude dobre, čo ma po tom ... Byť v koži odkopnutého, necítil by som sa veru dvakrát dobre, ale ozaj to musí hneď byť p**a najhrubšieho zrna? ...
Podobne @22 , keď majú byť ľudia spolu, asi by si mali byť do istej miery podobní a vidieť oblasť vzťahov rovnako, nie? ...
Podľa mňa je pomerne logické, ak sa partneri v nejakej dôležitej okolnosti výrazne rozchádzajú, napríklad aj v romantickosti, tak to môže spôsobovať problémy a môže to znamenať, že sa k sebe moc nehodia ...
no, ja takúto strohú informáciu beriem trošku skepticky, lebo som už zažila (nie na vlastnej koži), ako si pri rozchode ten ublížený dokáže navymýšľať dôvody, prečo sa tak stalo....takže kým tá baba nepovedala doslova, že sa s dotyčným rozchádza, lebo ten druhý je krajší (no dobre, nie zrovna takto, ale proste kým nie je o tom nejaký dôkaz), sú to len závery na základe jeho pohľadu na toho nového a my vôbec nevieme, či v tom vzťahu už predtým neboli nejaké problémy, ktoré by z jej strany tak či tak dospeli k rozchodu. ale neberte to ako moju obhajobu jej, ja sama sa absolútne neviem vcítiť do toho, že by som sa zo dňa na deň dokázala rozísť s niekým kvôli uchváteniu druhým a dúfam, že sa ani nebudem vedieť.
A nebol by vacsi podraz keby to medzi vami nasilu udrziavala ? Skor ci neskor by sa to aj tak rozpadlo. Je aka je ty si aky si a ocividne to dokopy neslo tak o co ide.
..Môžeš byť len rád, pretože toto dievča ťa určite nemilovalo.Keby áno budeš pre ňu ten najkrajší a blablabla.Nemusíš nič ľutovať skôr či neskôr by sa niečo takéto podobné stalo..KeĎ to nejde...tak to nejde..
@adulicek01 mas pravdu, opravujem to. Vacsina dievcat je nerozhodna, ale obcas sa to prejai aj u chalanov.( Z mojho okolia vsak poznam len jedneho nerozhodneho chalana, zato vsak asi vsetky baby
noo ked mesiace vzťahu odkopne len koli nejakemu typkovi ktori je sice pekny ale ani ho nepozna mocno abo tak tak je to pekna piiiip a sa tym ani nezaoberaj
Možno je to úplne normálna a v pohode holka, len má asi iné priority čo sa chalanov týka.
A chodenie s niekym je pradsa na to, aby sme si dotyčného/dotyčnú oťukali a potom sa rozhodli, či nám vyhovuje alebo nie. Možno sa ti to stane ešte 10 krát, kým sa nájdeš s nejakou, ktorá si povie "tak s týmto chcem byť navždy" a naopak tiež
PODRAZ by bolo, keby s tebou ostala a podvádzala ťa s tým "fešákom", takže si myslím, že je to úplne v poriadku, ak sa to stalo po pár týždňoch a ona sa rozhodla pre iného.
@nio1992 popravde taku babu by som nikdy nemal.. ale snad do toho veku raz dorasties, ze zistis ci si len alebo ci mas len privesok.. alebo mas skutocne dievca, ktore (ta) lubi(s)
podraz ..a to pekne kraasny .. taka baba si asik skutocneho chalana ktory jej bude vyhovovat asik len tak lahko nenajde .. ale nemozem ju sudit ked nepoznam ... ale tak co uz narobis ... mozes byt len raz ze si snou skoncil .. ale nemusi za tym byt iba to ze sla za krajsim chalanom mozno je v tom nieco ine napr. ze ju omrzelo byt stebou alebo jej na tebe nieco vadilo .. ... ale ta no.. wela moznosti ..
noo ja som zase odmietla krajsieho chalana za " horsie vyzerajuceho " .. pretoze do toho horsie vyzerajuceho som sa velmi zabuchla a ten krajsie vyzerajuci mi nevyhovoval , bol prilis sebavedomi
NOO je to smutne ale stáva sa ja som raz čital krasny citat a je to pravda že:Nikdy neopust toho koho miluješ pre toho kto sa ti páči lebo ten čo sa ti páči ťa opusti pre toho koho miluje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
inak súhlasím tiež s @2
@shoshana tak bez za takym odkopnutym a nebudes sama
Oooo, zeny, zeny,
preco nie ste vsetky ako @hnisavica ?
keby aspon polovica!
Oooo, zeny moje drahe,
preco nie ste ako @hajzelbaba ?
Ci nepaci sa vam Abba?
Oooo, zeny krasne, zeny drahe,
preco nie ste jak @Tikalok ?
Preco nicite muzov jak zralok?
Zeny, budte ako ja,
ja som dobry a lubim cistou laskou
to sa predsa nerobi,,alebo dievca netusi co chce,ale netusi ze vobec tusi.....
joj... nedavaj mu kapky
Ja by som povedal, nech si len taká povrchná baba nájde takého povrchného chalana a bude dobre, čo ma po tom ... Byť v koži odkopnutého, necítil by som sa veru dvakrát dobre, ale ozaj to musí hneď byť p**a najhrubšieho zrna? ...
Podobne @22 , keď majú byť ľudia spolu, asi by si mali byť do istej miery podobní a vidieť oblasť vzťahov rovnako, nie? ...
Podľa mňa je pomerne logické, ak sa partneri v nejakej dôležitej okolnosti výrazne rozchádzajú, napríklad aj v romantickosti, tak to môže spôsobovať problémy a môže to znamenať, že sa k sebe moc nehodia ...
ale je to kurva prodejná
A chodenie s niekym je pradsa na to, aby sme si dotyčného/dotyčnú oťukali a potom sa rozhodli, či nám vyhovuje alebo nie. Možno sa ti to stane ešte 10 krát, kým sa nájdeš s nejakou, ktorá si povie "tak s týmto chcem byť navždy" a naopak tiež
PODRAZ by bolo, keby s tebou ostala a podvádzala ťa s tým "fešákom", takže si myslím, že je to úplne v poriadku, ak sa to stalo po pár týždňoch a ona sa rozhodla pre iného.
Hlavu hore a buď sám sebou
@nio1992 popravde taku babu by som nikdy nemal.. ale snad do toho veku raz dorasties, ze zistis ci si len alebo ci mas len privesok.. alebo mas skutocne dievca, ktore (ta) lubi(s)