Sasha Pieterse ako Alison DiLaurentis "včelia kráľovná". Pred údajnou smrťou bola najpopulárnejším dievčaťom v škole. Jej záľubou bolo využívať tajomstvá druhých proti nim samým. Krásna a očarujúca Alison bola vynikajúca v hľadaní spôsobov, ako ničiť ľuďom životy a preto mala veľa nepriateľov. Prvá časť série sa začína rok po jej zmiznutí. Väčšina seriálu sa točí okolo "jej záhady". Nakoniec vysvitne, že ona je -A a že je stále nažive. Sorry ak som niekomu pokazil prekvapenie
@morningcoffe ja som to pozerala este davnejsie a skoncila som tiez na 3. serii... teraz na to nemam cas, ale niekedy to dopozeram.. tesim na tie zahady
každá druhá postava je tam A alebo súčasť A tímu práve preto som to prestala pozerať.Ale vždy som si myslela že to bol Ezra len škoda že to dopadlo tak že len písal knihu či čo bolo by to celkom zaujímavé...aj by som to začala pozerať znovu ale nechce sa mi dobiehať 2 série
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
citala som teorie ze charles je dvojca jasona, ktore sa narodilo ako chlapec, ale vzdy h to tahalo viac k zene, preto slabost na saty a babiky atd. a ze dilaurentisovci ho dali do radley lebo im to bolo trapne. no ale vela teorii som uz citala a kazda ma nejake mdzery tak som velmi zvedava kto to nakoniec bude. vraj A bolo uz v pvej csti prvej serie.
a este sa mi pacila verzia ze to je Wren ale neviem aky by mal motiv.
neviem ako vy, ale mne ten seriál už poriadne lezie na nervy (hlavne postavy Aria a Emily) stále to isté dokola....ale zase pozareať ho pozerám, kedže nám už zostávajú ´´iba´´ série
ono sa tam stále niečo deje, ale častokrát už vopred viem, čo sa stane, lebo keď napríklad sa im prihodí niečo dobré, hneď sa to pokazí... ale nepáčil sa mi v piatej sérii záver vianočnej časti... šlo to tak pekne a vyzeralo to že aspoň jeden pekný a príjemný koniec a zrazu sa to otočilo a bolo po atmosfére....
s kamoskou sa posledne dva roky nutime navzajom pozerat to, lebo hlavne tie posledne dve serie boli hrozne uplne. ale dobojujeme to! mam teraz vsetko nakukane a cakam na siestu, len nechcem, aby sa to zas zacalo
áno, ja to pozerám aj finále som videla a bola som pekne naštvaná, lebo mali odhaliť, že kto je A a jediné, čo sme sa dozvedeli, je jeho meno ale boli tam super momenty, hlavne jeden a tí, ktorí chcú začať pozerať, tak kľudne začnite, to čo píše @3 bolo v knihe, no seriál sa jej vôbec nedrží a A je tam niekto úplne iný
A k tomu finále a odhaleniu A -
---
POZOR, SPOILER!
tiež som čítala také dohady ako píše @20 že Charles je Jasonovo dvojča. Dokonca som čítala aj to, že je to v skutočnosti Cece alebo že Jason vôbec nie je Jason, ale Charles a svojho brata zabil (uniesol) v 3. sérii, keď padol v tom výťahu a bol v nemocnici. Ja len dúfam, že to nebude Andrew, lebo to by bolo pekne odveci a dosť nuda, na to, že nás naťahujú 5 sérii a ešte sa chystajú ďalšie dve A Marlene King vrach chce urobiť veľký časový skok v 6. sérii, že preskočí celú ich vysokú xD tak som zvedavá... podľa mňa sa do toho už riadne zamotala aj ona sama a ani ona netuší, že ako to vlastne celé je
A hej naťahujú to ale keď už budeme vedieť a aj chápať, nie iba že Charles, čo je nám prd platné, tak nám skončí seriál.
Mňa tam vytáča to aké sú nehorázne sprosté aké chyby robia. A aké je to umelé.. to s tými smskami keď išla Hanna na políciu napr. Preboha mi nevravte že si to nikde neodkladali nekopčili nevytlačili alebo že im neostali všetky tie lístočky od A.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
podozrievam Jennu, strašne mi je nesympatická
v poslednej 6. sérii budeme vidieť ako to -A všetko robilo, prečo a podobne
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
citala som teorie ze charles je dvojca jasona, ktore sa narodilo ako chlapec, ale vzdy h to tahalo viac k zene, preto slabost na saty a babiky atd. a ze dilaurentisovci ho dali do radley lebo im to bolo trapne. no ale vela teorii som uz citala a kazda ma nejake mdzery tak som velmi zvedava kto to nakoniec bude. vraj A bolo uz v pvej csti prvej serie.
a este sa mi pacila verzia ze to je Wren ale neviem aky by mal motiv.
A k tomu finále a odhaleniu A -
---
POZOR, SPOILER!
tiež som čítala také dohady ako píše @20 že Charles je Jasonovo dvojča. Dokonca som čítala aj to, že je to v skutočnosti Cece alebo že Jason vôbec nie je Jason, ale Charles a svojho brata zabil (uniesol) v 3. sérii, keď padol v tom výťahu a bol v nemocnici. Ja len dúfam, že to nebude Andrew, lebo to by bolo pekne odveci a dosť nuda, na to, že nás naťahujú 5 sérii a ešte sa chystajú ďalšie dve A Marlene King vrach chce urobiť veľký časový skok v 6. sérii, že preskočí celú ich vysokú xD tak som zvedavá... podľa mňa sa do toho už riadne zamotala aj ona sama a ani ona netuší, že ako to vlastne celé je
KONIEC SPOILERU
A hej naťahujú to ale keď už budeme vedieť a aj chápať, nie iba že Charles, čo je nám prd platné, tak nám skončí seriál.
Mňa tam vytáča to aké sú nehorázne sprosté aké chyby robia. A aké je to umelé.. to s tými smskami keď išla Hanna na políciu napr. Preboha mi nevravte že si to nikde neodkladali nekopčili nevytlačili alebo že im neostali všetky tie lístočky od A.