@smis aj ja som nutena pouzivat audiovizualnu komunikaciu a aj tak asi preferujem graficku. sice si tym nie som ista, lebo odpisuje sa mi tiez tazko, tak neviem, ci naozaj nepreferujem absolutne nekomunikovat. ale urcite skor pisomne ako slovne.
to sa neda takto. s niekym preferujem audiovizualnu a texting ma absolutne nebavi, resp. vyuzivam ho len nevyhnutne a strucne. (ale zas, vzdy radsej pisem sms ako telefonujem.) no a su ludia, s ktorymi fungujem len na urovni textingu a bavi ma to, lebo to pre mna poskytuje vacsie moznosti, castokrat zaujimavejsie a podnetnejsie rozhovory, dlhsi cas na premyslenie alebo ospravedlnitelnejsi ignoring .D
takze to, co viac preferujem zavisi od cloveka, s kt. komunikujem asi + nalady
@hoperpohroma ja som praveze nuteny komunikovat pisomne. Napr. s mojim sefom sa stretnem raz do mesiaca osobne. Ale radsej komunikujem osobne. Viem vycitit podla vyrazu tvare / gestikulacie konkretnu situaciu a potom sa prisposobit. Celkom dobre citam druhych ludi a v tom mam vyhodu ked komunikujem osobne. Tuto vyhodu stracam pri pisomnej komunikacii Navyse dost casto sa mi pletu pismenka
kedysi som preferoval textovú lebo to bola jediná pri ktorej ma človek neposudzoval na základe vecí ktoré považujem za dosť nepodstatné, ale na základe myšlienok.
potom som ju preferoval lebo bola jediná dostupná s ľuďmi s ktorými som chcel komunikovať.
potom som ju pomaly preferovať prestal, lebo som sa počas nej prestal cítiť že komunikujem, proste mohol som sa s dakým aj dve hodiny "rozprávať" a po daných dvoch hodinách keď šiel off som vôbec nemal pocit že som s niekým komunikoval.
takže teraz preferujem audiovizuálnu/naživo, čo je trošku problém keďže ľudia s ktorými by som rád komunikoval buď preferujú textovú, alebo na mňa nemajú čas (niekedy ani textovo, naživo už veľmi zriedka), alebo proste nie sú ochotní, lebo... ktovie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takze to, co viac preferujem zavisi od cloveka, s kt. komunikujem asi + nalady
A som rovnako introvert ako extrovert, takže ma nejde nikam zaradiť.
potom som ju preferoval lebo bola jediná dostupná s ľuďmi s ktorými som chcel komunikovať.
potom som ju pomaly preferovať prestal, lebo som sa počas nej prestal cítiť že komunikujem, proste mohol som sa s dakým aj dve hodiny "rozprávať" a po daných dvoch hodinách keď šiel off som vôbec nemal pocit že som s niekým komunikoval.
takže teraz preferujem audiovizuálnu/naživo, čo je trošku problém keďže ľudia s ktorými by som rád komunikoval buď preferujú textovú, alebo na mňa nemajú čas (niekedy ani textovo, naživo už veľmi zriedka), alebo proste nie sú ochotní, lebo... ktovie.