Ja mam priatela, ktory je schopny sa so mnou nebavit kvoli obycajnemu priatelstvu na fb. Davno mi to lichotilo, ale teraz je to hrozne, pretoze sa vkuse hadame a to sa mi nelubi. Nerada sa s nim hadam
@iwanna5 Asi nato nemas dovod alebo co...pretoze ja som chorobne ziarliva, aj ked nemam byt preco. Niektore malickosti mi vedia spravit take nervy, ze sa nespoznavam!
okolo mňa je mnoho žiarlivcov, čo závidia aj to hovno čo vyseriem ........filip
a nevidia, že sa narobím ako jedno hovado, vlastne aj za tu robotu ma odsudzujú ale v duchu mi závidia až sa trasu od závisti, ale jenbem ich celých akí sú.......
@dollynka7 on má kopu kamarátok a ja zas kamarátov a nevidím v tom dôvod na žiarlenie .. poznám ho dosť dobre na to aby som vedela, že on by také dačo nespravil .. a ak by to predsa len spravil tak je to debil a o debilov ja nestojím
Žiarlivosť je asi moja najhoršia vlastnosť. som chorobne žiarlivá a bojím sa sama seba keď si predstavím situáciu, že by sa nejaká holka snažila o môjho priateľa... keby som ju na mieste neprizabila, rozhodne by aj tak neskončila dobre... no čo už, asi sa nikdy nezmením...
priatelovi som zakazala osobne stretnutia s devkami co po nom vyslovene sli, pred tym ako sme sa dali dokopy... jedna bola dokonca take psycho, ze pojedla tabletky ked jej povedal, ze s nou nechce nic, ze skoncila na vyplachu... dalsia taka, co nema problem si ani podvadzat priatela... potom som mala nervy, ked mu zacali posielat ziadosti holky z jedneho zuru (kde som bola aj ja) a kde behali len v nohavickach... potom jedna dalsia, ktora ho chcela, mala ulet so zadanym a nemala s tym problem...
@sandy114 Ja mam tiez taky mensi harem dievcat, ktore by som dala najradsej vystrielat..jedna si teraz dala spravit silikony a cela je z toho hotova, tie statusy v ktorych nato naraza ked vidim, vkuse sledujem ci jej nejaky "nelajkol" pretoze som si vsimla ze mu dost vela pise..dalsia, ma dvojrocny vztah ale tiez jej to nerobi problem...proste je ich vela a ja ich tak neznasam..aj si musel par dievcat vymazat, na tie uz nervy nemam..ale vkuse sa nejake najdu..:/
@dollynka7 moja bývalá bola šialene žiarlivá ešte aj na moje sesternice. Nedajbože sa mi dievča pozdravilo na ulici že "ahoj" a mala si vidieť tie scény. Lepšie ako telenovela. Žiarlila ešte aj na to ak som šiel na pivo. Takže skúsenosti mám a bohaté. To bola iba malá časť z toho, čo mi vyvádzala.
@adsy Je to zle, ale aspon vidis ze jej na tebe zalezalo. Sice nie vo vsetkych pripadoch sa ziarli z lasky. To teraz nemyslim konkretne ju. V niektorych pripadoch maju dievcata alebo chlapi len potrebu vlastnit toho druheho, a preto ziarlia..
mala som, on ma mal stále pod kontrolou čo, kde a s kým robím ale vtedy mi to nevadilo keďže som ho lúbila ja som tiež žiarlivá ale nedávam to tak najavo, čiže žiadne scény nerobím, jedine že by sa volačo až také moc stalo
Myslím, že žiarlivosť nie je až taká hrozná vec ako sa prezentuje. Keď jeden žiarli, a druhému na ňom záleží, nevidím dôvod prečo by to nemohol vyriešiť rozhovor.
@dollynka7 Ona nežiarlila z lásky, pretože nemala dôvod a nikdy som jej žiaden nedal. U nej to bola bezdôvodný chorobná žiarlivosť. Výčitky a scénky aj 5x denne.
@muf aj ja som mal niečo podobné + ešte niektoré veci
ziarlivost predsa vyjadruje ze nam na tom druhom zalezi a bojime sa ze by sme ho mohli stratit.... myslim ze keby si ludia vyjadrovali lasku najviac ako sa len da tak by nemali dovod ziarlit... ja sam som strasne ziarlivy ale vsetko je to o dovere voci partnerovi..
mojho priatela chyta paranoja uz ked sa s niekym rozpravam, ale ja som na tom este horsie, ale vzdy sa o tom porozpravame a nakoniec zistime, ze nemame dovod ziarlit a bat sa niecoho, co vlastne neexistuje je to o dovere hlavne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a nevidia, že sa narobím ako jedno hovado, vlastne aj za tu robotu ma odsudzujú ale v duchu mi závidia až sa trasu od závisti, ale jenbem ich celých akí sú.......
no naco su uz len take dievcata dobre???
@muf aj ja som mal niečo podobné + ešte niektoré veci