takze takto...mam cely zasrany pc ..a win7 ...ked som notebook kupovala myslim ze CD cko od winu som nedostala..ale uz bol tam? ...alebo ja neviem proste nemam cd........
a chcela by som to preinstalovat.....a nechcem aby sa mi vsetko vymazalo(t
filmy a všetky veci,čo chces aby ti ostali si pozálohuj (napáľ na cd,dvd, daj na externý disk), potom preinštaluj win. Skús niekoho poprosiť, kto sa v tom aspoň trocha vyzná a má CD, aj keď to nieje nič ťažké..
ziadne napalovanie neni treba...staci dat data na disk D..
a neviem co je to za notas ale cd/dvd sa k tomu uz davno nedavaju..cela instalacka je na skytej particii a vyvolat reinstalaciu sa da pomocou nejakej skratky pri spustani alebo v biose...zalezi od notasu..
a za dalsie...pokial ten win neni nejak kriticky poskodeny tak naco preinstalovat? da sa celmi lahko vycistit a bude bezat ako novy...
no ja ked som si kupil nb aj s windowsom tam bolo pri instalacii, ze mozem napalit ten windows na nejake 2 dvd, keby som ho niekedy potreboval preinstalovat
Neviem presne jak je to teraz, ale viem že k notebookom sa dávali recovery cd alebo reinstall či tak nejak, len na preinštalovanie a nešlo s toho nanovo inštalovať.
@kosmiklove no neviem neviem ci by sa tento moj crep dal vycistit....
ale ten notas bol v oprave pretoze mi nesli klavesnice niektore..a ze mi tam vymenili nejaku dosku...a vraj ide strasne pomaly (co je pravda)..a ze mi odporucaju preinstalovat win...okrem toho mam tam kopec nepotrebnych programov....ano viem ze sa daju odinstalovat..ale predsa len........
@limetkajaja ako som pisal...pokial vo win neni nejaky zavazny systemovy problem tak neni dovod to preinstalovavat...to ze je spomaleny moze robit hned niekolko veci...virus, spyware, plny disk, nedefragmentovany disk, nepotrebne aplikacie alebo procesy beziace na pozadi atd atd...vsetko sa da spravit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a neviem co je to za notas ale cd/dvd sa k tomu uz davno nedavaju..cela instalacka je na skytej particii a vyvolat reinstalaciu sa da pomocou nejakej skratky pri spustani alebo v biose...zalezi od notasu..
a za dalsie...pokial ten win neni nejak kriticky poskodeny tak naco preinstalovat? da sa celmi lahko vycistit a bude bezat ako novy...
ale ten notas bol v oprave pretoze mi nesli klavesnice niektore..a ze mi tam vymenili nejaku dosku...a vraj ide strasne pomaly (co je pravda)..a ze mi odporucaju preinstalovat win...okrem toho mam tam kopec nepotrebnych programov....ano viem ze sa daju odinstalovat..ale predsa len........
@stahli....nebudz mudry jak keby si sa ty tiez nikdy nesekol...cedecko jak cedecko....