No tak dnes som si všimol (keď som odinštaloval nejaké veci) že mam v PC program Yontoo.. teda ani neviem či to je program alebo skôr nejaky parazit.. no nejde mi odinštalovať a keď ho skúšam najsť na diskoch tak ani za Boha ho niet.. na nete som videl vi
@spiralfaust tak ja som mal nejaký iný program na to, ale ak sa my dobre zdá tak normálne cez ovládací panel - odinštalovať programy. ak ti to nepôjde tak sa my zdá že aj Ccleaner ma možnosti na odinštalovanie programov. A inak tie 4 trojany čo si písal, často krat aj samotný antivir považuje za vírus crack do hry. Mam nod 32 a tiež každý 2 crack my berie ako vir.
@tommy851 No ja mam eset a už sa mi stalo že mi blokol crack do AC 3 takže je to možné no.. a Yontoo mi nejde odinštalovať cez Ovladaci Panel.. furt vyhodí nejaký Initialization Error a ani cez CClenaer mi nejde zmazať.. už druhý deň pozerám hľadam na nete odpoveď ako to zmazať ale furt všetci posielajú nejaké pochybovačné stránky.. no nič idem ďalej hľadať..
@spiralfaust tak ho proste vymaž z celkom, cez zložku a basta, a inak aj ja som používal eset ale tam mi nič nenašlo, no ked som dal nod 3 tak hneď nájde kraviny, plno stránky to blokne atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov