Ludia potrebuje mporradit..mam pratelku chdim snou uz 9 msiacov(ja mam 16 a ona17)...je to moja spoluzaicka ale doteraz sme o sebe nic nevedeli...tak sme sa nejak zoznamili a dali do kopy..mame sa radi..len ona ma v poslenom case blbe naldy na mna...chcela sa so mnou rozist,potom mi povie ze ma nelubi,potom mi na to povei ze prepac mi to..a o tyden mi povie ze NIE SI ISTA CI CHCE BYt SOMNU...ja ju mam naozaj rad a poratdemi co to zmamena bo mi k tomu nchce nic povedta...a ece ma dobrehos skamorat(spoluzaka)chodi smim von a boli sme ja so spoluzakmi vonku a ona sa bavila 2 hodiny len s nim..tak mi prosoim poradte co mam robit..a povie mi ze mam ma velmi rada a ja ju lubim
no čo sa týka toho písomného prejavu súhlasím s @blackknight -om....je dosť čudný a nie každého baví lúštiť to po niekom...a keď je to tak, že to držíte v tajnosti lebo ona nechce aby o tom niekto vedel, tak je to podľa mňa strata času, pretože to vyzerá tak, akoby sa za teba hanbila....a vyznieva mi to celé tak, že dievča nevie čo chce....
a uz som som sa docital viac, takze frajerka. k tomu spoluziacka? No tak toto mi moc do kopy nejde. Najprv sa s teboz rozdie. Co ty vlastne riesis? Iba s tebou zameta. Vykasli sa na nu a bav sa s inymi. A potom uvidis, ako sa bdue spravat.
Bud chce aby si ziarlil. Ale ty ziarlit nebudes. Ty sa na nu povedzme "vykasles" a ak jej to bdue ukradnute ako sa ty budes spravat k nej tak si strateny pripad. I ked ja by som taku nechcel. Ale viem srdcu nerozkazes. No rozumu ano.
No neviem ,ale keby sa ku mne takto baba spravala tak by letela ze by sa pred nou nestacili otvorit dvere debilny nedebilny spoluziak ak ta naozaj lubi tak sa bude pred nimi chvalit , ze ta ma a nie utajovat.A druha vec moze v tom byt ten spoluziak s ktorym sa vydrzala rozpravat 2 hodiny.
No to ze to drzia v tajnosti to celkom chapem, predsa len na skole su rozne individua a ja som tiez nechcel aby o tom vedeli vsetci hned... Cize zoz zaciatku to pochopit dokazem, ale ked ste spolu 9 mesiacov a tajite to tak je to uz naozaj divne.
Kazdopadne holke povedz nech si ujasni co chce alebo nechaj aj nadalej so sebou zametat.
asi by bolo lepšie keby ste sa naozaj rozišli lebo už len fakt , že pochybuje nad zmyslom vážho vzťahu je jasným znakom, že ťa asi ľutuje a nevie ako ti povedať , že z jej strany je už koniec. podľa mňa by ste sa mali pozhovárať ,inak to nepôjde.
no asi všetko tu už bolo povedané. Proste jej daj ultimátum. Nech sa rozhodne, nenechaj so sebou zametať. Povedz jej čo k nej cítiš, a že chceš aby ste boli oficiálne spolu aj pred spolužiakmi, a daj jej čas na rozmyslenie....nemá to cenu aby si sa dalej trápil.
noo sozvedel som sa ze ona ma zlu naladu a vskole sa nechce bavit preto lebo pred 2 rokmi chcsila s mojim poluakom a terz jej jeden kamarat povedal neco o tom ked sa s tym byvalim rozisla..ju to dost trapi a mysli na to...jak jej mam pomoct..a minuly rok v skole sme sa balvily nrmalne len teraz ten byvali..nechce ho ale kamrat jej vyhucal ze sa rozisla s nim len preto ze bol nesmely ci co...ze sa na neho vykaslal...a ten spoluzak ani nevi ze sa trapi zato to ze sa o nom henoto dozvedela...
@17 Nie si nahodou v pribuzenskom vztahu s @Warcraft3 ? Pretoze pises velmi podobne. Mam velky problem pochopit o com vlastne pises a to ( prispevok c. 17 ) momentalne citam uz treti krat.
Asi si radsej pockam, kym sa objavi niekto iny, kto to pochopil - najskor kryptolog - kto mi prelozi do ludskej reci ...
noo dozvedel som sa z coho ma zlu naladu pred 2 rokmi chodila s mojim spoluzakom a terz jej jeden kamarat povedal neco o tom ako a precod sa s tym byvalim rozisla..ju to dost trapi a mysli na to...jak jej mam pomoct..a minuly rok v skole sme sa balvily normalne len teraz ten byvali..nechce ho ale kamrat jej vyhucal ze sa rozisla s nim len preto ze bol nesmely ci co...ze sa na neho vykaslala...a ten spoluzak ani nevie ze sa trapi zato to ze sa o nom henoto dozvedela...a ked ho vidi hned mysli nato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Aha, tak vy to este dokonca aj drzite v tajnosti. Prepac ale zratal som si dve a dve a asi ti neviem pomoct ...
priatelka - kamaratka?
priatelka - frajerka?
a uz som som sa docital viac, takze frajerka. k tomu spoluziacka? No tak toto mi moc do kopy nejde. Najprv sa s teboz rozdie. Co ty vlastne riesis? Iba s tebou zameta. Vykasli sa na nu a bav sa s inymi. A potom uvidis, ako sa bdue spravat.
Bud chce aby si ziarlil. Ale ty ziarlit nebudes. Ty sa na nu povedzme "vykasles" a ak jej to bdue ukradnute ako sa ty budes spravat k nej tak si strateny pripad. I ked ja by som taku nechcel. Ale viem srdcu nerozkazes. No rozumu ano.
Kazdopadne holke povedz nech si ujasni co chce alebo nechaj aj nadalej so sebou zametat.
Asi si radsej pockam, kym sa objavi niekto iny, kto to pochopil - najskor kryptolog - kto mi prelozi do ludskej reci ...
Po 2 rokoch jej nejaky spoluziak pripomenie rozchod a ju to takto rozladi ? Este aj tie dovody co uvadzas - rozisla sa s nim ze bol nesmely ...
Sorry, ale tvoja priatelka je bud totalna pizda, alebo ta pekne tahaju za nos. Zacni uz aj ty triezvo rozmyslat a nerob tu zo seba chuja !