ani nie, jem síce viac chodov, ale dokopy to nie je väčšie množstvo jedla než obvykle, aspoň teda nie tak, že by som musela byť dva mesiace na vode a žuvačkách, aby som sa dostala do "pôvodného stavu".
ja sa prejedam cely rok takze asi tak , ale nejem ani jednu z vianocnych veci v kolacoch je mlieko, vajcia, zivocisny tuk takze ani nahodou a maso ani nahodou
včera aj predvčerom som sa prejedala... dnes mám pocit, akoby som mala prasknúť...čiže si dávam pauzu s koláčikmi a sladkosťami... lebo po prázdninách budem vyzerať ako guľôčka
skor chudnem ked mam malo pohybu tak mi nechuti ani jest najviac jem pocas skuskoveho ..aj 10 a viac krat do dna lebo pri pomysleni na ucenie radsej vzdy nejak v pravidelnom intervale odkracam do kuchyne
dnes som sa s babkou pohádal kvôli jedlu, citujem ju:" ak nebudeš jesť, zle dopadneš", pritom ja jem, len iné potraviny a hlavne zdravšie, a to ponúkanie mi lezie na nervy, prečo ľudia nechápu slovu "nie"?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov