Takže chcem vedieť, či Vám prekáža ak napíšete niekomu komentár k blogu a on/ona reaguje na komentár pod blogom a nie ts-kou?
Lebo mne to trochu prekáža, hlavne preto že je pohodlnejšie prečítať si ts-ku ako reakciu pod blogom a takisto ma nebaví čítať diskusie pod blogom, ktoré vedú medzi sebou pisateľ blogu s niekým.
A tiež sa stane, že si prečítam reakciu na môj koment pod blogom, chcela by som na ňu aj reagovať, ale nechcem to napísať pod blog, lebo je to verejné a preto radšej nereagujem.
vadí mi to dosť. nepoviem, ako je to raz za čas, niečo. ale ked to robi clovek vkuse pričom odpovede sú "dakujem," "jj" a len si tym zvysuju pocet komentov a šupnu sa tak do TOPky. nie o kvalite, ale o citanosti a klikoch a komentoch.
a mnoho raz je to tak, ako pises ty, ze je to skor osobny dialog pod blogom a dlhy a mimo.
Heh tak mne to nevadi vobec, ale musi tam byt ten zavinac, ze aby som si to potom nejak nasla
A ja sa snazim odpisovat ts-kami (aj ked nie vzdy hned Ale par krat sa mi stalo, ze odpoved som napisala aj verejne pod blog, hlavne ked sa mi zdalo ze nieco treba ujasnit a tak, ale to iste som potom v zapati poslala aj v ts.
@d170 diskusia pod blogom je práveže to krásne . Prečítaš si názory viacerých ľudí k téme a mnohokrát sa v komentároch nachádzajú obohacujúce a doplňujúce informácie k článku. Keby to bolo cez TS, tak ľudia prídu o informácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Lebo mne to trochu prekáža, hlavne preto že je pohodlnejšie prečítať si ts-ku ako reakciu pod blogom a takisto ma nebaví čítať diskusie pod blogom, ktoré vedú medzi sebou pisateľ blogu s niekým.
A tiež sa stane, že si prečítam reakciu na môj koment pod blogom, chcela by som na ňu aj reagovať, ale nechcem to napísať pod blog, lebo je to verejné a preto radšej nereagujem.
a mnoho raz je to tak, ako pises ty, ze je to skor osobny dialog pod blogom a dlhy a mimo.
Užívatelia, ktorí to nerobia, majú často pod blogom jednu doplňujúcu otázku a štyri ďalšie ,,to by aj mňa zaujímalo".
Plus mám úchylku na čítanie súkromných konverzácií.
A ja sa snazim odpisovat ts-kami (aj ked nie vzdy hned Ale par krat sa mi stalo, ze odpoved som napisala aj verejne pod blog, hlavne ked sa mi zdalo ze nieco treba ujasnit a tak, ale to iste som potom v zapati poslala aj v ts.
Ďalej sa môže stať aj to, čo napísala @narazuvzdornaa .
Preto aby ovca zostala celá a vlk sýty, posielam zväčša TS a aj uvediem niečo do komentára. Ale nie vždy.