@1@2 pripájam sa... smajlíky sú na to, aby jednak vyjadrili aktuálne cítenie užívateľa s ktorým si píšem a jednak na to, aby v prípade potreby ten smajlík vedel nejako povzbudiť či už mňa alebo aj toho na druhej strane... nemám rád suchárov a suchárky... našťastie už tuším s nikým takým nekomunikujem, takže z tohto hľadiska je to momentálne fajn
anoo vadí mi to ( ale zas ja ich asi píšem prehnane veľa) no ale proste keď si s niekým píšem a mnedá do správy smajla tak neviem ako to myslí keď mi napr. niekto, koho poznám mesiac napíše : "nemam ta rad" tak čo si pomyslíte? a nie je to rozdiel keď napíše: "nemam ta rad "
@fxx Hej,aj ja si myslím.Bola som zvyknutá na používanie toho a tohto ako takých vtipných smajlíkov a tento je taký-no ako si to nazval proste odjebávací.
mam rad smajle..proste ked si s niekim pisem tka z tych smajlov vycitim aku ma naladu a tak..ked niekto napise super bez smajla tak mi to take odmerane pripada a ked super so smajlom tak v pohode
keď toho človeka nevidím,neviem ako sa tvári,akú má pózu a tak..a preto mi k tomu mrte pomáhajú smajle..a nemám rada,keď niekto len tak píše,ani neviem či je nsraný či v dobrej nálade alebo tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
hrozne chcela som kliknut inde..