Skor ano ale ide aj o to co to je taku polievku alebo nieco kasovite by som nejedol asi po nikom ale tak hranolky alebo co ja viem co ano ale zas iba po niekom
Heh som si spomenul na story s byvalou mali sme ist na chemicku konferenciu a mala pristupovat do nasho vlaku na jednej stanici po trase.. no a ako cakala na vlak, tak sa dala do reci s bezdomovcom, mala v ruksaku flasu vina tak ju otvorili a popijali spolu z flase, kym neprisiel nas vlak
Ono to záleži aj na tom kde sme, napr. v takej reštaurácii by som nedojedala ani po bratovi či priateľovi ale v škole, vonku alebo v domácom prostredí mi to nevadí
Záleží od toho, či je svoje jedlo minimalisticky alebo ho predzuje. Inak by mi po veľa ľuďoch nevadilo, ale neviem či nie je smrteľne nakazlivy. Nestojí mi to za to. Nevadí mi zdieľať jedlo, toho druhého, moje nie, lebo som sebecm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Možno aj tým, že som potom mala väčšie brucho než ona (je asi v piatom či šiestom mesiaci)
na tom jedle i na osobe
po niekom by som hadam i tu polievku
a pri niekom, ked chce len odhryznut z bagety, tak ju uz nechcem vidiet potom
ale pit nemam problem z cohokolvek po komkolvek, som superodolna voci herpesu a nachladena som cely zivot aj tak