s tou bizutkou ok, ak by nemal prsten na prsteniku ale s tym plysakom.. to by sa mi uz zdalo osobne ja mam macka od babky uz 7 a pol roka.. nikdy sa ho nechcem vzdat.. to by mi pripadalo ako by sa on nechcel vzdat tej byvalky..
fuuha tazka otazka ... ak by ten druhy uprednostil ,,byvaleho ,, plysaka pred mojim asi ... ale tak minulost sa neda vymazat takze asi respektovat to ... a aj tie sperky
nie nie, ved ak sa jej ten konkretny paci... okrem toho by to bolo trochu pokrytecke lebo aj ja to robim... navyse, nic sa nedeje pokial nenosi jeho spodne pradlo alebo co (ja to robim
ja spávam s plyšákom od bývalého už vyše roka...možno sa zdá,že ho ešte ľúbim a preto si moju čiernu ovečku nechávam ale nie je to tak....toho chalana mám rada ako brata,čiže ak by môj priateľ žiadal aby som sa ho zbavila....bol by oheň na streche....
mám od bývalej priateľky striebornú brošňu, perlové náušnice a veľký krištáľový náhrdelník, ktoré nosím pri každej možnej príležitosti, tak si musí terajšia priateľka zvyknúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov