Študujete alebo plánujete študovať niekto prekladateľstvo a tlmočníctvo na UK v BA? Rozmýšľam, že by som si sem dala prihlášku ale neviem sa dostať k niektorým informáciám, čo by ma zaujímali. Neviete aká je šanca prijatia, ak si chcem dať anglický jazyk
@piskotka3 ahoj aj ja tam asi planujem podat prihlasku, ale na ine kombinacie jazykov. Neviem ci si videla ale tu mas zoznam studijnych programov ktore otvaraju » www.fphil.uniba.sk/fileadmin/user_... ,anglicky jazyk v kombinacii s talianskym tam ani nie je, cize ho neotvaraju a na anglicky s chorvatskym beru iba 5 ale zasa na takuto kombinaciu sa tak vela ludi ani nehlasi takze ak vies anglinu perfektne snad to pojde
Ja si tiež dávam prihlášku na FiF UK, a našla som informáciu že na túto fakultu sa hlási najväčší počet uchádzačov z celého Slovenska (bolo to v prílohe SME) a že na jedno miesto pripadajú traja ľudia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja sa tam chystám budúci rok, mohla by si mi prosím povedať aké to tam je ? je to moc ťažké? Aká je približná šanca dostať sa tam?