Zobrali tam niekoho z vás? Alebo ste tam poslali odvolanie? Koľko ste mali bodov? Ja mám 20 som v odvolávacom konaní a neviem ako som na tom..tak dúfam, že sa tu niekto nájde
@swanheart na ktorý odbor prekladateľstva si dala? ja som dala 2 anglina a nemina, anglina a slovina..z oboch mám 20 bodov..no neviem či je to dobré či zlé » www.ukf.sk/prijimaciekonan...
na tejto stránke som si pozrela body
v auguste je odvolávacia komisia ak nám príde, že nás prijali až potom treba poslať vysvedčenia tak mi to povedali, keď som tam volala
@sarah_whiteflower a odkaľ vieš, že prešli na odvolanie všetci? to znie povzbudzujúco dúfam, že to bude aj tento rok podobne aspoň tam by som sa mohla dostať
@swanheart» www.ukf.sk/prijimaciekonan... tu si pozri koľko máš bodov a daj vedieť ja mam na anglinu a slovinu, anglinu a neminu a ty?? odvolávacia komsia je až v auguste až vtedy treba poslať vysvedčenia tak mi to povedali v telefóne...
@sarah_whiteflower tak to mi teraz dávaš obrovskú nádej odkiaľ máš tieto dobré informácie?
@ragdol hore dáš adresu odosielateľa čiže tvoju potom napravo alebo naľavo dáš adresu prijímateľa, miesto a dátum kde si to napísala, potom ide oslovenie a text "vzhľadom na to, že som nebola prijatá len kvôli nedostatku miesta..." a potom len podpis a máš to ja som tak písala a je to v pohode
jeej , fu az teraz som si precita o tom vysvedcku, nevim ci som slepa alebo co no aj tak som sa rozlucila ... :/ dala som si anglinu rustinu, na ukfke je najlepsia rustina na slovensku, vraj teda...
@zeriavka Lebo to sú interdisciplinárni kolegovia, ktorí so mnou chodili na viacero predmetov, a jednu holku, čo odtiaľ poznám, tá mi vravela, že sa v pohodičke dostala a že bola hooooooooodne hlboko pod čiarou... že pokiaľ vie, tak sa na odvolanie dostali fakt všetci. Aj na náš odbor sa na odvolanie dostali všetci... ale zase, náš odbor je niečo špeciálne, takže to netreba rátať Každopádne, hlavu nevešaj, určite si ho podaj a potom daj vedieť, budem držať palce
@sarah_whiteflower no ja som to odvolanie už dávno poslala tak hádam, že sa nejak dostanem nad čiaru ďakujem
@swanheart no veď ešte stále ťa môžu prijať mne jedno dievča písalo že malo tiež 20 bodov ale ju prijali ja som z toho paf že ako to vlastne funguje lebo ona mala lepšie známky ako ja..divnô
tak ja mam tiež 20 bodov a vzali ma na prvý šup (anglina-nemina). ale neviem či tam mám ísť, bojím sa že nemam nemčinu na takej úrovni akú by oni chceli. je blbé že tam nie sú prijmačky
ahojte,môžete mi niekto povedať,ako to vyzerá s kombináciou AJ-ŠJ ?Či sa zo španielčiny robia prijímačky a zhruba ako to tam vyzerá?(resp.aj učiteľstvo s touto kombináciou)-vďaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
na tejto stránke som si pozrela body
v auguste je odvolávacia komisia ak nám príde, že nás prijali až potom treba poslať vysvedčenia tak mi to povedali, keď som tam volala
@sarah_whiteflower a odkaľ vieš, že prešli na odvolanie všetci? to znie povzbudzujúco dúfam, že to bude aj tento rok podobne aspoň tam by som sa mohla dostať
@sarah_whiteflower tak to mi teraz dávaš obrovskú nádej odkiaľ máš tieto dobré informácie?
@swanheart no veď ešte stále ťa môžu prijať mne jedno dievča písalo že malo tiež 20 bodov ale ju prijali ja som z toho paf že ako to vlastne funguje lebo ona mala lepšie známky ako ja..divnô