Ahojte velmi by mi pomohlo. keby mi niekto objasnil podmienky druheho jazyka na tychto skolach..napr v BA...ci musim vediet druhy jazyk apson zaklady..alebo mozem zacat s druhym uplne od zaciatku..a tak...vseobecne info lebo v tych brozurkach je to jak
ahoj, stala sa mi dost trapna vec,, u mna to nie je zvykom, ale nejako som si poslala prihlasku bez toho aby som ju sama podpisala. Je to trapas musim poslat znovu prihlasku a vsetko zasa platit alebo sa to da nejako zachranit???
ak oteraz co myslis, anglinu ci musis vediet pre tlmocnictvo, ci slovninu? lebo kombinacne mas dva predmety, a anglinu MUSIS ovladat aspon tak, ze ti nerobi problem precitat nejaku knihu napriklad harry potter, nie je taka tazka, a slovinu tiez daco musis vediet, vsak su prijimacky z toho, moje kamoske mali prijimacky zo sloviny, z angliny myslim, ze sa nerobia
neporadí niekto? ked idem na prekladateľstvo a tlmočníctvo anglický jazyk v kombinácii so španielčinou, musím vedieť základy so španielčiny? či budem mať problém v prvom ročníku? prosím poraďte, kto má nejaké skúsenosti. ďakujem pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov