@naty009 fúha, tak to máš riadnu smolu, ale veď to poradie sa určite ešte posunie ... ja mám anglický jazyk a kultúra a nemecký jazyk a kultúra... a ty?
@mielikki ak sú všetci takí dobrí ako ty, tak nemám na tej škole žiadnu šancu... mne dali za školu menej bodov.. ty si bola vyznamenaná?.. fíha, sprachdiplom? no to ja sa môžem pochváliť iba maturitou na úrovni B2
@alxandra616 tento rok sa zadarilo.. ja mám de facto nemina B1 lebo som nemohla B2 aj z angliny aj neminy ale, u nás spravili sprach všetci, čo sa na to dali... síce ťažko, ale dali
@mielikki aj ja som maturovala z angličtiny... no ja mám len 54... 12 za maturu, 12 za školu, 10 za aktivity na škole.. 7 z AJ /učila som sa ju len 4 roky/ a z NJ 16... začínam sa báť, že sa tam nedostanem.. a na tú školu chcem ísť najviac zo všetkých...
@mielikki no ja sa stále spolieham, že možno neskôr sa tam dostanem, keď sa viacerí odhlásia... dosť je škoda tej angličtiny.. a ja som chodila na Obchodnú akadémiu a tam sme sa jazykom ani až tak nevenovali.... žeby? no ja som bola na olympiádach z NJ, tak som si myslela, že za to
@mielikki aj ja som bola iba v školských kolách aj vás bývalo tak veľa? my sme boli raz tri a to som skončila druhá a tento rok nás bolo 8 a bola som tretia
@alexandra616 väčšinou sa nás nazbiera viac, ale teraz boli tretiaci- štvrtáci podelení akosi do dvoch kategórií, tušim podľa počtu hodín týždenne a tá druhá baba tam skoro nešla, ale akási písomka, ktorú nechcela písať, ju presvedčila, aby šla
» www.fphil.uniba.sk/index.php?id=42... ale su to len cisto vysledky testov, duuuufam ze sa k tomu este pocitaju body za vysledky na skole, maturity a pod.. tie by vraj mali byt na nete 30.juna
no a ja nie com prijata ani na soc.a prac.psychologiu, kde sa malo brat podla maturit, ale kedze viem ze dost tych prijatych nemalo lepsiu maturitu ako ja, prijimalo sa zrejme podla adresy skoly alebo co..
no aj ja chcem- matiku som strasne moc nechcela,a hlavne nie ucitelstvo, na poistnu matiku som prijimacky neurobila :/ takze momentalne mam obdobie: Na co som sa prosim pekne 4 roky ucila? nejak tak....
@mielikki fiiiha? to bude fiiiha v septembri ked zistim ze na to nemam a po semestri ma vyhodia ked neurobim skusky z informatiky, ktoru som mala na strednej pol roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
aku si mala kombinaciu?
ono sa to praveze nema moc co posunut len 10 ludi sa prihlasilo, beru 5...
Body za maturitu - 20.00
Body za iné aktivity na stred. škole - 10.00
Body za strednú školu - 20.00
Anglický jazyk a literatúra - 15.00
Nemecký jazyk a literatúra - 21.00
a ty máš koľko bodov?
inak netuším, čo sú tie aktivity na škole... možno môj pestro napísaný životopis
takze som na matfyze na ucitlstve......:/
@alexandra616 a kde máš ešte prihlášky?