Totiž, zaujíma ma, či to len ja som taká divná, alebo nie, keďže zväčša chodím v silonkách a pančuchách - to "a" tam je náročky, pretože pri nižších teplotách nosievam 2 vrstvy a kým si ich natiahnem, tak to trvá strašne dlho, pretože nikdy si ich na p
@momoglamorous ale nie akože zadnou stranou dopredu, ale tak...predstav si, že sú pásikavé, pásik začne na ľavom boku a skončí na pravej strane chodidla
@burble aha, no pasikave som mala tusim jedny a strasne davno a nejak som ich prekrutila naspat teraz nosim len jednofarebne alebo vzor, ktory sa pravidelne opakuje, takze to nie je vidiet
ja nosievam v zime bežne dvoje pančuchy+legíny, a niekedy na to ešte rofle a nikdy sa mi nič nepokrútilo, neviem si ani predstaviť, akú situáciu vlastne opisuješ
@luc.ka takéto niečo, ako tieto tak asi majú byť, ale že proste by tie pásiky mali ísť rovno dole, ale takto sa pokrútia (no, nie až takto, ale nenašla som lepší pikčr.)
jaj no ja max. čo mám s rovnými pásikmi, tak sú miesto rovných pásikov také... vlnovky... no ale jebať, to nikdy nedosiahnem efekt rovnobežkový a rovný
frajerka ked si davala silonky/pancuchy, vzdy ich mala oblecene normalne, bez pokrutenia..nasulala si celu vsuvaciu noznu cast do ruky, najprv si to davala ako ponozku, potom postupne dvihala a tahala, a mala to vzdy normalne rovno vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(a preto by som asi nemohla nosiť také, na kt. by to bolo vidno
ja nosievam v zime bežne dvoje pančuchy+legíny, a niekedy na to ešte rofle a nikdy sa mi nič nepokrútilo, neviem si ani predstaviť, akú situáciu vlastne opisuješ
@luc.ka takéto niečo, ako tieto tak asi majú byť, ale že proste by tie pásiky mali ísť rovno dole, ale takto sa pokrútia (no, nie až takto, ale nenašla som lepší pikčr.)
jaj no ja max. čo mám s rovnými pásikmi, tak sú miesto rovných pásikov také... vlnovky... no ale jebať, to nikdy nedosiahnem efekt rovnobežkový a rovný
ale tiež nechápem, ako niekto môže s takými pokrútenými existovať...ani nie z estetického hľadiska, ale skôr kvôli tomu ťahaniu