Zaujimalo by ma, ci sa tu nahodou niekomu neprekryvaju prijimacky na UK v Bratislave s nejakymi inymi, na inej skole...len z cirej zvedavosti Ak ano, aka fakulta a aka skola?
ja mam v KE aj v BA 15. A nejako sa mi to nepozdava, lebo uz UPJS v KE dost meskala so svojim oznamenim terminu prijimaciek, a ked zverejnili svoj termin, tak o par dni (co bolo podla mna uz fakt ze omeskane) mi dosiel list aj z UK s tym istym terminom ako ma rovnaka fakulta v kosickej UPJS, co je na Slovensku ich najvacsia konkurencia. Keby to boli poslali na cas, nic nepoviem...
@sabica - a na ktorych skolach ziadaju o prelozenie? Mne totiz z UK vyslovne napisali, ze prelozenie je mozne len v pripade, ze budem mat v termin prijimacky na inej bratislavskej fakulte - a v liste z kosickej UPJS sa o niecom takom a o nahradnom termine ani len nezmienili. Takze ja si z toho vyvodzujem, ze ziadat o prelozenie by bolo zbytocne
na niektorých školách býva aj druhé kolo príjimačiek ale to je hlavne pre tých čo vyhodili z VŠ v letnom semestri aby mohli isť hneď do školy a nemuseli rok čakať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@sabica - a na ktorych skolach ziadaju o prelozenie? Mne totiz z UK vyslovne napisali, ze prelozenie je mozne len v pripade, ze budem mat v termin prijimacky na inej bratislavskej fakulte - a v liste z kosickej UPJS sa o niecom takom a o nahradnom termine ani len nezmienili. Takze ja si z toho vyvodzujem, ze ziadat o prelozenie by bolo zbytocne