Prelínanie termínov prijímacích skúšoch - 3 v jednom týždni!!
Ahojte. Podávam si prihlášku na 3 vysoké školy a všetky tri majú v rovnaký týždeň prijímačky. Ak by sa mi dve nebodaj tri prelínali v jeden deň, dá sa dohodnúť so školou aby mi to prehodili? Má niekto s tým skúsenosť?
Nie všade ti umožnia zúčastniť sa na náhradnom termíne prijímacej skúšky. Treba si hlavne pozrieť podmienky termínov prijímacích skúšok na konkrétnej fakulte. Inak si budeš musieť určiť priority.
Ale to budeš aktuálne riešiť, až keď dostaneš pozvánku na prijímací pohovor. Možno sa ti tie termíny pekne rozložia do viacerých dní v dannom týždni a nebudeš musieť nič riešiť.
ja viem len vyhodiť 120 eur za tri prihlašky a nakoniec sa nebudem môcť ani zúčastniť... no dobre teda dakujem za rade .. ved hádam nejako bude .. možno budem mať šťastie
@romanienka nuz a ked ti daju na jeden den a nebude sa dat s nimi dohodnut, neostava ti nic ine, len sa mozes zucastnit len 1 prijimaciek z tych 2. ja som tak mala na EKF TUKE a FHI EUBA. museli som si vybrať, či to alebo to, lebo mi nechceli presunúť na EUBA termín, lebo že to by bol chaos a bla bla, nakoniec som to vybavila až u vedúcej študijného, lebo referentka taká nepríjemná je....
Tak aspoň že tak. Mne tiež radili, že tam mám ísť osobne sa s niekým dohodnúť lebo ak pošlem žiadosť tak to asi len niekde zahodia. Tak asi tam pôjdem niekedy pre istotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a napriklad u nas to bolo tak, ze nas bolo nehorazne vela a tak prijimacky boli od pondelka do stvrtka seriozne
a čo s tým spravím,nič.
to sa dá zvládnuť.
Ale to budeš aktuálne riešiť, až keď dostaneš pozvánku na prijímací pohovor. Možno sa ti tie termíny pekne rozložia do viacerých dní v dannom týždni a nebudeš musieť nič riešiť.