@dievcatko13 google prekladač si dokážem zapnuť aj ja ibaže ten neprekladá správne keby som sa mal spoľahnôť na prekladač veľmi zle by som dopadol a ešte si uvedom aký máš nick dievcatko to musí byť hádam jasné že sa to bude inak písať vravieť ako keby si to mala po každom jedno písmenku prekladať
preboaa umrem.. toto znie uz viac japonsky ako cinsky! do cinstiny neprelozite ani keby ste sa poskladali xD na to su rozne sposoby, ale pochybujem, ze ich tu niekto ovlada
prepac xD ale toto je normalne urazka cinstiny a mne to neda... ale tak ved sa hrajte dalej, ja len aby si niekto ani nahodou nemyslel, ze je to naaaahodou cinstina...
pre poznamku.. nie nie je!
ale tak ok.. mila hra, ale radsej si mohol dat japoncinu, ktora take abecedy aspon ma skus zalozit taketo forum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
naozaj netuším prečo som týmto strácala čas
nikdy som nepocula, ze by mali "abecedu" maju slabiky, inicialy, finaly... ale toto je nonsens xD
pre poznamku.. nie nie je!
ale tak ok.. mila hra, ale radsej si mohol dat japoncinu, ktora take abecedy aspon ma skus zalozit taketo forum
skratena verzia, nemozem predsa byt aj azijat, aj black, takze som prelozil len risq
Aké stručné v porovnaní s ostatnými, pozerám